Facebook Pixel

Onderdelen laten polijsten

Naast dat we bij Polijstweb alles verkopen op het gebied van aluminium polijsten hebben we ook nog steeds een werkplaats waarin we zelf aluminium onderdelen polijsten onder de naam Custom Polished

Custom Polished is een onderdeel van Polijstweb.nl en hebben we sinds 2005 een specialisatie ontwikkeld in het handmatig polijsten van verschillende bromfiets- en motoronderdelen, met een focus op het laten polijsten van aluminium onderdelen.

Onze deskundigheid strekt zich uit tot het polijsten van onderdelen van verschillende bekende merken, waaronder Garelli, Zundapp, Kreidler, Moto Guzzi, Harley-Davidson, Honda en Suzuki.

Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

DIRECT PRIJS AANVRAGEN

Filter
Van laag naar hoog sorteren

20 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Kreidler Koelkap laten polijsten
  € 40,00 € 33,06
Filter
Van laag naar hoog sorteren

20 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Uw Expert in Aluminium Onderdelen Laten Polijsten - Custom Polished, een Onderdeel van Polijstweb.nl

In de loop der jaren hebben we gemerkt dat aluminium onderdelen van klassieke brommers vaak oxideren of hun glans verliezen. Veel mensen willen deze brommers graag volledig restaureren en daarbij kunnen wij u helpen door uw aluminium onderdelen te laten polijsten.

Waarom kiezen voor Custom Polished?

Custom Polished is al meer dan 15 jaar hét vertrouwde adres voor restaurateurs, brommerclubs en bedrijven die hoogwaardige aluminium onderdelen willen laten polijsten. Het polijsten van aluminium onderdelen is onze dagelijkse routine, en we hebben uitgebreide ervaring in het bewerken van deze onderdelen. Hierdoor kunnen we kwalitatief polijstwerk aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen.

Na het polijsten kunt u genieten van een langdurige en diepe hoogglans die eenvoudig te onderhouden is dankzij het gladde oppervlak. In tegenstelling tot keramisch polijsten, blijven handmatig gepolijste aluminium onderdelen gemakkelijk te verzorgen met behulp van metaalpoets.

Onze polijst diensten

Wij hanteren vaste prijzen en brengen geen extra kosten in rekening, zelfs niet bij diepe beschadigingen. U heeft de mogelijkheid om de onderdelen persoonlijk bij ons af te geven in onze polijstwinkel, waar u tevens een kijkje kunt nemen in onze werkplaats.

Als u de voorkeur geeft aan verzending, bieden we een aanvraagformulier waarop u uw gegevens kunt invullen.

Extra Voordelen

Bij Custom Polished kunt u ook onderhoudsmiddelen zoals metaalpoets van SJP, Belgom, Peek of Autosol met 10% korting aanschaffen, zodat u blijvend kunt genieten van de glans van uw aluminium onderdelen.

Veelvoorkomende aluminium onderdelen

 

Onze veelgepolijste onderdelen omvatten onder andere:

 • Wielnaven
 • Remplaten/ankers
 • Vorkpoten
 • Kapjes
 • Remhendels


Dankzij onze ervaring in het polijsten van honderden naven, remplaten en andere delen per jaar, kunnen we concurrerende prijzen aanbieden voor het laten polijsten van uw aluminium onderdelen.

Onze Sterke Punten voor Aluminium Onderdelen Laten Polijsten

 • Meer dan 15 jaar ervaring in het polijsten van aluminium onderdelen
 • Hoogwaardig polijstwerk van topkwaliteit
 • Vaste, lage prijzen voor aluminium onderdelen polijsten
 • Langdurige diepe hoogglans (mirror finish)
 • Geen extra kosten achteraf voor slijpwerk
 • Geen gebruik van chemische baden
 • Flexibele bezorg- en ophaalmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot zaterdagopenstelling en avondafspraken
 • 2x goedkoper dan verdichten
 • Levertijd van ongeveer 15 werkdagen (1 oktober t/m 1 maart)


Contactgegevens

 

Voor meer informatie, advies of een prijsaanvraag betreffende aluminium onderdelen laten polijsten, neemt u gerust contact met ons op:

Custom Polished Kelvinstraat 23 8861 ND Harlingen

Telefoon: 0517-433660
Whatsapp: 06-25202162 (U kunt alleen een WhatsApp-bericht sturen met een foto van de onderdelen voor een snelle richtprijs) E-mail: mark@custom-polished.nl Website: www.custom-polished.nl

Openingstijden

 

Maandag t/m vrijdag: 9:00-12:00 en 13:00-16:30
Avonden en weekend op afspraak


Als u van ver komt, is het verstandig om altijd even te bellen voordat u langskomt. Omdat we constant bezig zijn met machines, kan het voorkomen dat we de telefoon niet altijd direct kunnen beantwoorden. In dat geval ontvangt u binnen een paar uur een reactie op uw e-mail.