Facebook Pixel

Motor onderdelen polijsten

Herstel de Glans van je Motorfiets met Aluminium Polijsten

Bij Custom Polished (onderdeel van Polijstweb) begrijpen we dat je motorfiets soms meer is dan alleen een voertuig. Wanneer het aankomt op het polijsten van aluminium onderdelen van je tweewieler, bieden wij vakmanschap om ze te laten glanzen.

DIRECT PRIJS AANVRAGEN

Filter
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Waarom Aluminium Polijsten Belangrijk Is

Aluminium is een veelvoorkomend materiaal in de bouw van motorfietsen vanwege zijn lichtheid en duurzaamheid. Echter, na verloop van tijd en door blootstelling aan elementen zoals regen, zon en stof, kunnen de aluminium onderdelen van je motorfiets hun glans verliezen en er dof en verweerd uitzien. Hier komt het polijsten van aluminium om de hoek kijken.

Het polijsten van aluminium onderdelen biedt tal van voordelen, waaronder:

 1. Herstel van Glans:
We kunnen de glans van je aluminium onderdelen herstellen, waardoor je motorfiets er vaak beter dan nieuw uitziet.

2. Bescherming:
Het polijsten van aluminium gaat verder dan alleen maar glans. Het helpt ook bij het beschermen van de onderdelen tegen corrosie en oxidatie, waardoor de levensduur van de aluminium onderdelen wordt verlengd.

3. Verhoogde Wederverkoopwaarde
Als je ooit besluit je motorfiets te verkopen, zal een goed onderhouden en glanzende uitstraling zeker de waarde ervan verhogen.

Specialistisch Aluminium Polijsten bij Custom Polished

Bij Custom Polished hechten we enorm veel waarde aan vakmanschap en aandacht voor detail. Het polijsten van motorfiets onderdelen doen wij met zorg en expertise. Veelvoorkomende onderdelen die wij polijsten zijn onder andere kappen, kleppendeksels, hendels en voorvorken. We maken gebruik van hoogwaardige polijstmiddelen en -technieken om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Veelvoorkomende Onderdelen die Wij Polijsten

Bij Custom Polished zijn we gespecialiseerd in het polijsten van diverse motoronderdelen, waaronder:

Harley Voorvork Polijsten

Het polijsten van de voorvorkpoten van een Harley Davidson was een van onze allereerste opdrachten, en sindsdien hebben we dit vaak met succes uitgevoerd voor zowel particuliere klanten als officiële dealers en motorzaken in het hele land. We kunnen de voorvorkpoten polijsten zonder dat de binnenpoten of olie verwijderd hoeven te worden. Het proces omvat het verwijderen van het wiel, het losmaken van de remklauw, het verwijderen van het spatbord en vervolgens het demonteren van de vier bouten in de balhoofdplaat voordat de vorkpoten naar ons kunnen worden verzonden.

Moto Guzzi Onderdelen Polijsten

Voor Moto Guzzi-onderdelen richten we ons vaak op het polijsten van kleppendeksels, die vaak door weersinvloeden hun oorspronkelijke glans verliezen. We bieden echter niet alleen kleppendeksel polijsten aan, maar ook het opnieuw laten stralen van zijkappen, hendels, cardan of remplaten.

Honda Kleppendeksel Polijsten

Met Honda's diverse scala aan motorfietsen, hebben we ervaring in het polijsten van verschillende onderdelen, waaronder zijkappen en kleppendeksels. We hebben ook regelmatig kleppendeksels gepolijst voor het type Goldwing.

Jouw Motorfiets Verdient de Beste Zorg

Bij Custom Polished hebben we ons gespecialiseerd in het polijsten van aluminium. Als je op zoek bent naar de beste manier om de aluminium onderdelen van je motorfiets nieuw leven in te blazen, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een offerte of om een afspraak te maken. Laat de aluminium onderdelen van jouw motorfiets weer glanzen!