Facebook Pixel

Polijstpasta RVS

RVS Polijstpasta

Voor het hoogglans polijsten van rvs heb je een rvs polijstpasta nodig. Polijstweb.nl heeft het grootste assortiment rvs polijstpasta`s van Nederland en verkopen de merken zoals Langsol, Menzerna, LEA en Unipol. Een rvs polijstpasta gebruik je altijd in combinatie met een rvs polijstschijf. In ons eigen polijstbedrijf hebben wij jarenlang rvs gepolijst voor jachtbouwers van de meest luxe jachten van Nederland. En hebben ervaring met het gebruik van de juiste rvs polijstpasta

Filter
Van laag naar hoog sorteren

10 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van laag naar hoog sorteren

10 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Diverse soorten rvs polijstpasta


De polijstpasta`s voor rvs zijn in verschillende kleuren zoals grijs, groen, roze of wit te verkrijgen. Je hebt polijstpasta`s met een grove korrel, maar ook met een medium of zelfs een hele fijne korrel waardoor je rvs als een mirror kunt polijsten. Wanneer je begint met een grove rvs polijstpasta en je wilt de absolute hoogglans krijgen op het rvs dan is het verstandig daarna te kiezen voor de vervolgstappen in de verschillende rvs polijstpasta.

Polijstpasta rvs kopen


Polijstpasta`s voor rvs zijn speciaal ontwikkeld voor rvs, ze zijn voorzien van een scherpere korrel dan bijvoorbeeld voor andere materialen waardoor je rvs makkelijker kunt polijsten. Door deze scherpere polijstkorrel kun je dus gemakkelijker rvs polijsten, daarnaast gaat het rvs beter glimmen bij het gebruik van een polijstpasta voor rvs.

Polijstweb: snel en eenvoudig besteld


Snel en eenvoudig de juiste rvs polijstpasta bestellen doe je bij Polijstweb. Wij hebben een ruim assortiment polijstpasta`s op voorraad. Vandaar dat je altijd de juiste polijstpasta vindt dat je zoekt. Is de waarde van je bestelling meer dan €50? Dan is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog een vraag die je ons wilt stellen, of wil je advies ontvangen over polijsten van rvs? Bel ons dan gerust! Onze medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen over een rvs polijstpasta