Facebook Pixel

Velgen Polijsten

Velgen Polijsten

Wanneer je zelf je aluminium velgen wilt polijsten zit je bij Polijstweb goed. Het is niet heel moeilijk maar je hebt wel de juiste polijstmaterialen nodig. Zo vind je bij ons aluminium polijstsetjes om zelf je velgen te polijsten, maar ook poetsmiddelen om de velgen op te poetsen. Velgen maken de auto en zeker wanneer ze hoogglans gepolijst zijn! Wil je ook zelf je velgen polijsten? Bestel dan vandaag nog je velgen polijstset.

Filter
Van laag naar hoog sorteren

1-24 van 51

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Toevoegen om te vergelijken
  Autosol metal polish 75 ml
  Waardering:
  100%
  € 6,95 € 5,74
 2. -8%
  NIEUW
  Toevoegen om te vergelijken
  Autosol poetsmiddel voor aluminium
  Normale prijs € 7,60 Speciale prijs € 7,00 € 5,79
 3. NIEUW
  Toevoegen om te vergelijken
  Peek metal polish blik 250 ml
  Waardering:
  100%
  € 13,95 € 11,53 Vanaf € 12,56
 4. -20%
  Toevoegen om te vergelijken
  Autoglanz Shield Velgen Wax 500 ml
  Normale prijs € 21,95 Speciale prijs € 17,56 € 14,51
 5. Toevoegen om te vergelijken
 6. Toevoegen om te vergelijken
 7. Toevoegen om te vergelijken
 8. NIEUW
  Toevoegen om te vergelijken
  Aluminium polijstset 100 mm 7 delig Professioneel
  Waardering:
  98%
  € 54,95 € 45,41
 9. Toevoegen om te vergelijken
  Aluminium Polijstset 7 delig 150 mm professioneel
  Waardering:
  100%
  € 69,95 € 57,81
 10. NIEUW
  Toevoegen om te vergelijken
Filter
Van laag naar hoog sorteren

1-24 van 51

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Aluminium velgen polijsten


Velgen, je hebt ze in allerlei soorten en maten. Wanneer ze van aluminium zijn wil je ze graag onderhouden of zelf opnieuw polijsten. Wij hebben hiervoor diverse polijstmaterialen zodat jij ook thuis met een boormachine je eigen velgen kunt gaan polijsten. Gebruik hiervoor een Velgen polijstset inclusief polijstballen zodat je overal makkelijk tussen kunt komen.

Velgranden polijsten


Wanneer het alleen gaat om het polijsten van velgranden dan kun je hiervoor een standaard polijstset gebruiken. Hierdoor kun je gemakkelijk in de rand komen en kun je preciezer werken dan met bijvoorbeeld een polijstbal. Heb je eenmaal de velgranden gepolijst? Dan kun je ze het beste onderhouden met een metaalpoets door de velgranden op te poetsen.

Velgen polijsten met stoeprandschade


Indien je aluminium velgen stoeprandschade hebben gekregen kun je deze niet direct polijsten. Je moet de velgen dan eerst gaan slijpen of schuren. Dit kan gewoon met schuurpapier of met een lamellenslijper die je in de boormachine kunt plaatsen. Vervolgens opschuren tot korrel 400 en daarna kun je gaan polijsten.

Wat heb je nog meer nodig?


Met de juiste polijstset kun je gemakkelijk zelf je velgen polijsten, maar het is aan te raden om eerst je velgen goed te reinigen. Het reinigen van je velgen doen je met een goede velgenreiniger. Daarnaast kun je ervoor kiezen om het plaatje compleet te maken door ook de banden direct aan te pakken met een bandenreiniger.

De velgen beschermen? Gebruik hiervoor een goede velgenwax of een goede metaalpoets met ingebouwde bescherming. Hierdoor kun je langer genieten van de net gepolijste velgen

Polijstweb: snel en eenvoudig besteld


Op de juiste manier velgen polijsten? De beste producten bestellen doe je bij Polijstweb. Wij hebben een ruim assortiment polijstmaterialen op voorraad. Vandaar dat je altijd de beste producten vindt dat je zoekt. Is de waarde van je bestelling meer dan €50? Dan is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog een vraag die je ons wilt stellen, of wil je advies ontvangen over het polijsten van aluminium velgen? Bel ons dan gerust! Onze medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen over velgen polijsten