Facebook Pixel

Wegens de geboorte van ons kindje ben ik tijdelijk alleen beschikbaar voor orderverwerking om de levertijden te waarborgen. Telefonisch niet bereikbaar. Ik reageer zo snel mogelijk op e-mails en whatsapp berichten

Het bedrijf


Polijstweb.nl de online speciaalzaak

Als eerst welkom in onze online winkel. Bij ons vind je alles op het gebied van polijsten en poetsen. Wanneer je nu opzoek bent naar een polijstmachine voor het polijsten van jouw auto of zoek je een manier om aluminium weer hoogglans tot hoogglans te polijsten. Je vind het op Polijstweb.nl


Wie is Polijstweb.nl – over mij en het ontstaan van Polijstweb.nl

Polijstweb.nl dat ben ik, Mark Jorna geboren in de havenstad Harlingen en trotse eigenaar van Polijstweb.nl. Vanaf jongs af aan heb ik al een liefde voor, mooie auto`s en motoren. Om al dit moois te bekijken was ik vaak met mijn vader te vinden op motorbeurzen in binnen en buitenland.

Op mijn twintigste (in 2005) nam ik de sprong in het diepe en ben ik gestart met mijn polijstbedrijf onder de naam Custom Polished.  In het begin was ik vooral bezig met het hoogglans polijsten van nieuwe en gebruikte motorfiets onderdelen zoals voorvorken, kappen en velgen. Later groeide het klantenbestand en deed ik ook veel polijstwerk voor onder andere de luxe jachten.

In de zomer maanden poetste en waste ik auto`s van klanten die op vakantie waren naar het eiland. Ik maakte een afspraak met een lokale stalling en bood mijn was en poets en polijst service aan en zorgde ervoor dat mijn klanten weer in een schone auto terug naar huis gingen.

Zodoende kreeg ik vaak de vraag of ik niet iets verkocht waardoor mijn klanten zelf thuis konden polijsten of om juist dat gepolijste aluminium te onderhouden. Om deze klanten te helpen ben ik een klein online shopje begonnen op de pagina van mijn polijstbedrijf.

In deze shop verkocht ik polijstmaterialen die ik zelf ook gebruikte in mijn polijstbedrijf en een paar onderhoudsmiddelen zoals Belgom Alu en Belgom Chroom.Op dat moment was ik vrijwel de eerste die polijstmaterialen online verkocht.

Een paar jaar later ( in 2009)  besloot ik mijn online shop een eigen naam te geven en Polijstweb.nl was geboren. In deze online winkel wou ik niet meer alleen professionele polijstmaterialen verkopen voor metalen, maar ook alles op het gebied van motor en autoverzorging wou ik betere producten verkopen die niet standaard verkrijgbaar zijn in iedere winkel.
Mijn idee was om consumenten een totaal pakket aan te bieden van professionele poets en polijstmaterialen.

In verloop van tijd is Polijstweb.nl gegroeid en zijn wij wederverkoper en importeur geworden van veel bekende merken zoals Autoglanz, Great Lion, AMDetails, Moore carcare, Monkey en Liquid Elements.De zekerheden van Polijstweb.nl
Tegenwoordig zie je steeds meer webshops online komen en de Eurpese wetgeving veranderd snel en continu. Om bij te blijven worden wij ieder jaar gecontroleerd door een keurmerk en mogen wij dit keurmerk dragen vanaf 2017. Dit keurmerk zorgt ervoor dat wij op alle Europese eisen zijn gecontroleerd en zijn goedgekeurd.

Daarnaast is onze webshop vanaf 2017 ook voorzien van een zogenaamd SSL certificaat.(dit kun je herkennen aan het slotje in de adresbalk) Dit klinkt misschien niet zo bekend als een webshop keurmerk, maar is minstens zo belangrijk. Een SSL certificaat staat garant voor een veilige verbinding en omgeving voor de consument. Dit om cybercriminelen buiten de deur te houden en om een veilige winkelervaring te garanderen!

Ook onze klanten zijn erg tevreden over het winkelen in onze webshop gemiddeld worden wij beoordeeld met een 9,1 op basis van meer dan 2030 beoordelingen src="https://www.polijstweb.nl/media/wysiwyg/kiyoh-logo.png" alt="" width="100">Polijstweb is er voor iedereen!

 

Iedereen kan bij ons terecht zowel zakelijk als particulier. Wil je beginnen met het polijsten van metalen of auto`s en heb je vragen? Neem contact met ons op, we geven je graag advies zodat je kunt beginnen met je (nieuwe) hobby.

Heb je een poetsbedrijf of webshop en ben je opzoek naar een betrouwbare leverancier voor onder andere polijstpads, polijstmiddelen en autoverzorgings producten? Neem contact met ons op, we hebben een ruim assortiment producten die wij tegen zakelijke tarieven kunnen aanbieden.

Heb je vragen over bepaalde onderwerpen of wil je jouw kennis delen met ander liefhebbers? Dan hebben wij op facebook een besloten groep voor mede hobbyisten. Stel je vraag of deel je kennis op dit platform. Ook voor handleidingen, speciale acties en kortingscodes vind je op deze pagina.

Openingstijden en bereikbaarheidWil je langskomen voor een stukje advies dan ben je van harte welkom in onze showroom.
De showroom zelf is open vanaf:
Ma t/m Vrij van 10:00-12:00 / 13:00 – 17:00

De online shop is natuurlijk 24/7 open voor bestellingen.

Heb je vragen en kun je niet langskomen dan kan dit natuurlijk ook. We zijn per whatsapp te bereiken, via de mail, facebook en telefoon.
Onze gegevens:

Polijstweb.nl
Kelvinstraat 23
8861 ND Harlingen
Telefoon: +31 (0)517-433660
Whatsapp: +31 (0) 625202162
Mail adres: mark@polijstweb.nl


   


Stappenplan


Veel van onze klanten hebben vragen over hoe ze nu het beste kunnen beginnen, welke materialen heb ik nodig voor de klus en welke stappen moet ik doorlopen. Voor deze klanten hebben wij een stappenplan opgesteld van de meest voorkomende klusjes.

Opzoek naar een stappenplan over het polijsten of het poetsen van jouw auto? Bekijk de linkjes hieronder:Media – Wat de bladen schrijven over ons.Zelf poetsen of polijsten is niet moeilijk. Iedereen kan deze klussen uitvoeren met de juiste materialen. Toch zijn er veel mensen die hier nog vragen over hebben en hiervoor een uitgebreide uitleg nodig hebben. Zo zijn wij wel eens benaderd door bladen en magazines of wij niet eens wat dieper willen ingaan op deze materie zodat hun lezers weer een stukje wijzer zijn op dit gebied. Natuurlijk willen wij daarin meewerken, in de onderstaande bladen vind je een paar leuke stukjes geschreven over ons bedrijf.


Bromfiets Magazine juli 2012Stukje over het polijstbedrijf en webshop

 

Bigtwin Magazine aug 2018Facebook actie via de Bigtwin Magazine met bijhorende polijstcursus.

 

SlotwoordBedankt dat je de moeite hebt genomen om ons wat beter te leren kennen en hopen dat je via deze pagina een wat beter beeld hebt gekregen wie wij zijn en wat we je kunnen bieden.
Heb je vragen en wil je contact hebben met een specialist, neem dan gewoon contact met ons op. Of bestel natuurlijk direct in onze webshop Polijstweb.nl