Het bedrijf

Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de professionele markt.

Wij zijn importeur van de merken
- Autoglanz
- Moore Carcare
- AMDetails
- Finewax

Wij zijn wederverkoper van van  Menzerna, Belgom, Unipol,Peek, Great Lion, Monster, Sratchshield, Monello, Vertool, en Rupes.


Polijstweb is een onderdeel van polijstbedrijf Custom Polished. In onze werkplaats kregen wij van onze klanten regelmatig de vraag naar professionele polijstmaterialen om zelf aluminium of rvs onderdelen te polijsten en te onderhouden.

 

In 2012 hebben wij de stap gezet en zijn onze webshop Polijstweb begonnen. Onze expretise lag in begin der jaren voornamelijk in de verkoop van professionele polijstmaterialen voor de metaal en dat is ook altijd onze kernactiviteit geweest.

 

Doordat wij zoveel kennis hebben op het gebied van het polijsten van metalen kunnen wij altijd een goed advies geven.

 

Later kwam er ook steeds meer vraag naar een totaal pakket. Men vroeg niet alleen om een metaalpoets maar ook om iets voor de lak, of voor kunststof, of voor de banden of interieur weer in goede conditie te krijgen.

 

Wij hebben vanaf 2013 onze kennis en assortiment verder uitgebreid richting de automotive markt en zijn steeds meer bekend geraakt met het detailen en de passie hiervoor. Wij zijn besmet geraakt met het detailing virus en hebben dit sinds 2015 echt serieus opgepakt.

 

Vanaf dat moment zijn er steeds meer toon aangevende merken toegevoegd aan ons assortiment, merken zoals Angelwax, M85, BD clean, Scratchshield, Menzerna, Greatlion, Monello, Peek, Belgom, Unipol, Rupes, Vertool en Monster microfiber.

 

De komende jaren zullen wij ons totaalpakket nog verder gaan uitbreiden met andere toonaangevende merken.