Auto Klei en kleikits

Auto klei

Auto klei – het kleien van je auto heeft als doel om het hardnekkige vuil te verwijderen. Na een reguliere wasbeurt blijven teer, hars en vogelpoep vaak achter. Door je autolak te kleien zorg je voor een nodige dieptereiniging. De klei neemt het resterende vuil mee en laat een prachtige glans na. Het resultaat spreekt voor zich. Daarnaast is auto kleien dé perfecte opzet voor een polijstklus. Koop vandaag nog online een kleibar, dan zorgen wij voor een spoedige levering.

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Auto klei kopen

Ben je op zoek naar klei voor het verwijderen van hardnekkig vuil op je autolak? Wij leveren de AMDetails Clay Bar 200 Gram; een hoogwaardige kleibar die meerdere keren gebruikt kan worden voor het kleien van je auto. Teer, hars, vogelpoep en al het overige vuil worden effectief verwijderd, zonder dat je autolak beschadigd raakt. Het resultaat is een schone en gladde lak.

Maak het kleien van je auto nóg gemakkelijker

Het poetsen van je auto met klei is op zich al vrij eenvoudig. Wij kunnen het nóg makkelijker voor je maken. Door je auto klei in combinatie met een clay lube (glijmiddel) te gebruiken, glijdt de klei makkelijker over de autolak. Bovendien is ons glijmiddel voorzien van lakvriendelijke reinigingsmiddelen, die het ontsmettingsproces bevorderen.

Wanneer moet de lak worden gekleid?

Het kleien van je auto wordt vaak gedaan nadat de autolak met autoshampoo is schoongemaakt. Daarnaast is kleien dé ideale voorbereiding voor het polijsten van je autolak. Je wilt natuurlijk niet dat vuil loskomt tijdens het polijsten, om vervolgens door je polijstmachine weer op de lak te worden gedrukt. Hiermee creëer je nieuwe krassen. Zorg er dus voor dat je auto gekleid is, voordat je overgaat op het polijsten van de autolak.

Polijstweb: eenvoudig online bestellen

Het bestellen van poetsklei gaat bij ons snel en eenvoudig. Bovendien leveren wij al je producten binnen enkele dagen bij jou thuis. Is de waarde van je bestelling €50 of meer? Dan is de verzending altijd gratis (in NL).

Heb je nog een vraag voor ons, of wil je advies ontvangen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of via de mail. Wij beantwoorden graag al je vragen en adviseren je over auto klei.