Facebook Pixel
Autoglanz Auto Klei Hard 100 Gram

Autoglanz Auto Klei Hard 100 Gram

Autoglanz Auto Klei Hard 100 Gram

€ 11,95 € 9,88

Autoglanz Auto klei Hard 100 gram

Auto klei – Het kleien van je auto doe je om hardnekkige vervuiling te verwijderen die je met chemie niet weg kunt krijgen. Denk dan aan teer, vliegroest, lijm, boomhars of insectenresten. Deze harde autoklei gebruik je wanneer de auto nog nooit is gekleid en is de perfecte basis voor iedere polijstklus. Bestel daarom snel je auto klei online, dan zorgen wij voor een snelle levering

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 2 beschikbaar, bestel snel!
SKU
AG-CBH
Stel zelf voordeelbundel samen
+
Autoglanz Clay Lube
10%
€ 11,95 € 9,88
+
Autograph Carnelian Snow foam 750 ml
10%
+
=
Bespaar € 3,80
€ 46,00

Harde Auto klei kopen

Wanneer de lak nog niet eerder met een kleibar is bewerkt of wanneer dit erg lang geleden is kun je hiervoor de harde auto klei gebruiken van Autoglanz. Deze kleibar gaat perfect samen met een fall-out remover en kan meerdere keren worden gebruikt. Het gebruik van auto klei zorgt voor een gladde lak.

Wanneer auto kleien?

Het kleien van je auto wordt vaak gedaan op het moment dat je alle vervuiling graag uit de lak wil halen die je met normale schoonmaak middelen niet weg gaan. Daarnaast is het de perfecte basis voor het polijsten van de autolak en wordt de lak super glad

Hoe auto kleien?

Het kleien van je auto met autoklei is niet heel moeilijk, wat vooral belangrijk is dat je een goed glijmiddel gebruikt zoals een clay lube of soms kan het met een quick detailer of autoshampoo. Bij het gebruik van deze middelen heb je minder wrijving op de lak en voorkom je beschadigingen.
Hierbij een stappenplan.

 

·         Neem de kleibar en breek deze in vier stukken

·         Kneed de autoklei tot een pannenkoek vorm

·         Spray het glijmiddel op de lak of glas en wrijft de kleibar zachtjes over het oppervlak

·         Veeg het paneel schoon en ga door naar het volgende paneel.

·         Polijst na volgens het polijstsysteem

Inhoud 100 gram

Polijstweb: eenvoudig online bestellen

Het bestellen van auto klei gaat bij ons snel en eenvoudig. Bovendien leveren wij al je producten binnen enkele dagen bij jou thuis. Is de waarde van je bestelling €50 of meer? Dan is de verzending altijd gratis (in NL).

Heb je nog een vraag voor ons, of wil je advies ontvangen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of via de mail. Wij beantwoorden graag al je vragen en adviseren je over autoklei. 


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz Auto Klei Hard 100 Gram
Uw waardering