Facebook Pixel

Glaze

Met een glaze, ofwel glazuur, verander je jouw auto in een ware showwagen! Met dit middel laat je de lak glanzen zónder dat je een complete polijstmachine nodig hebt, voor snel en eenvoudig resultaat. Lees snel verder hoe je dit product het beste gebruikt en bestel jouw glaze!

Filter
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. -10%
  Niet op voorraad
  Toevoegen om te vergelijken
  Autoglanz Supernova 500 ml
  Waardering:
  100%
  Normale prijs € 18,95 Speciale prijs € 17,05 € 14,09
Filter
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wat is glaze?

Een glaze is een vloeibaar middel waarmee je je auto extra kan laten stralen, doordat het kleine imperfecties in de lak opvult. Krassen worden opgevuld en kleine hobbels en bobbels worden geëgaliseerd. Hierdoor wordt de lak extra glad en glanzend, voor een luxe uitstraling.

Het effect van dit product is niet blijvend, na verloop van tijd zul je het dus opnieuw moeten aanbrengen. Wel kan het helpen om je glaze te voorzien van een goede topcoating.

Wat zijn de voordelen van glaze?

Doordat glaze een transparant middel is, heeft het van zichzelf veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

-         Je kunt het op iedere kleur lak gebruiken

-         Je auto gaat er mooi van glanzen

-         Je hebt er geen polijstmachine voor nodig

-         Krassen lijken meteen minder storend

Verwijdert een glaze krassen?

Met een glaze maak je krassen minder opvallend, je verwijdert ze er niet mee. Dit glanslaagje is geen gekleurde lak, dus kun je verf die van je auto is gekrast er niet mee herstellen.

Heeft het een beschermende werking?


Glaze is echt alleen een glansmiddel, wat betekent dat het géén beschermende werking heeft. Als je je auto wilt beschermen tegen nieuwe krassen, heb je daarvoor een sealant of lakbeschermende autowax nodig. Voor een optimaal eindresultaat gebruik je deze producten altijd in combinatie.

Is het waterbestendig?

Van zichzelf is glaze normaal gesproken ook niet waterbestendig, nee. Dat is een extra reden om het af te toppen met een sealant of wax: anders spoelt het met de eerstvolgende regenbui weer van je auto af.

Hoe breng je glaze aan?

Een glaze breng je direct aan op de lak van je auto. Met een zachte microvezeldoek of speciale waxpads wrijf je het in een draaiende beweging in, totdat het product gelijkmatig over de auto verdeeld is.

Vervolgens is het tijd voor de beschermlaag, die de lak moet beschermen en ervoor moet zorgen dat je glazuurlaagje niet door de regen van je auto wordt gespoeld. Hierbij kun je kiezen tussen een sealant of een wax. Welke je nodig hebt, hangt af van de basis van het door jou gekozen product.

Een glanslaag op oliebasis kun je het beste aftoppen met een beschermend product op oliebasis, vaak wax. Bij een sealant is het belangrijk om er goed op te letten dat deze niet wordt afgestoten door de bestanddelen van de glaze.

Autoglanz Supernova: een glaze en wax in één

Eerder zeiden we nog dat je een glaze altijd moet aftoppen, maar er is één product dat de uitzondering op de regel is: Supernova, van Autoglanz! Dit product werkt als een glaze en wax in één, wat wil zeggen dat het wél beschermend en waterbestendig is! Om deze reden is het ook zeer populair bij onze klanten. Voor extra gemak kies je daarom voor Autoglanz Supernova.

Glaze kopen op Polijstweb.nl?

Wil je glaze kopen? Dit product bestel je snel en eenvoudig via onze webshop! Als je bovendien een grotere bestelling van boven de €50 plaatst, is verzending binnen Nederland gratis.

Bij vragen over dit product kun je gerust contact met ons opnemen. Bel daarvoor naar 0517-433660 of mail ons op mark@polijstweb.nl. Onze experts voorzien je dan graag van deskundig advies, voor een prachtig resultaat. Koop je glaze op Polijstweb.nl!