Facebook Pixel

Caramelschijf en stickerverwijderaar

Een caramelschijf is een speciaal gereedschap dat wordt gebruikt voor het veilig verwijderen van stickers, lijmresten,  gelakte oppervlakken zoals autolak. Het wordt vaak gebruikt door autodetailers, autowascentra en eigenaren van auto's om de stickers te verwijderen van de autolak zonder deze te beschadigen

Filter
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Stickers van Auto Verwijderen Zonder Lak te Beschadigen met de Caramelschijf Stickerverwijderaar

Het verwijderen van stickers van uw auto zonder de lak te beschadigen kan nu makkelijk en snel worden gedaan. Gelukkig is dit geen enorme en tijdrovende klus meer. Onze stickerverwijderaar biedt de perfecte oplossing!

Traditionele Methoden versus de Caramelschijf

Vroeger gebruikten mensen vaak heteluchtpistolen, zware chemie of zelfs stoomreinigers om stickers te verwijderen, waarbij de sticker en de lijm werden verwarmd of worden opgelost om ze gemakkelijker los te maken met een spatel. Deze methode is echter achterhaald en tijdrovend en bestaat er zelfs de kans om de lak te beschadigen. Als u op zoek bent naar een echte oplossing voor het makkelijk verwijderen van stickers van uw auto, dan is de caramelschijf stickerverwijderaar de ideale keuze!

Over de Caramelschijf Stickerverwijderaar

Een caramelschijf is vervaardigd van een speciaal soort zachte, kneedbare rubberachtige substantie die vergelijkbaar is met karamel. Deze unieke samenstelling maakt het materiaal gemakkelijk te vormen en aan te passen aan verschillende oppervlakken en is daarom veilig te gebruiken op bijvoorbeeld autolak. Een van de belangrijkste voordelen van een caramelschijf is dat het een niet-schurend en lakvriendelijk alternatief biedt voor het verwijderen van stickers van autolak. In tegenstelling tot sommige andere methoden, zoals schuren of het gebruik van agressieve chemicaliën, laat een caramelschijf geen krassen of beschadigingen achter op de autolak.

Gebruiksgemak en Flexibiliteit

Met de bijbehorende stift/verloop kan de caramelschijf eenvoudig worden aangesloten op uw accuboormachine. Hierdoor kunt u uw stickers verwijderen met het gemak en de draadloze vrijheid van uw accuboormachine.  
Het gebruik van een caramelschijf is eenvoudig en intuïtief. Door eenvoudigweg de schijf over het oppervlak te wrijven waar de sticker zich bevindt, worden ongewenste stickers en lijmresten geleidelijk aan losgemaakt dankzij de wrijving en kleefkracht van de caramelschijf.
Een caramelschijf kan herhaaldelijk worden gebruikt voordat deze versleten raakt. Na gebruik kan de schijf eenvoudig worden schoongemaakt met water en een mild reinigingsmiddel, waardoor deze weer klaar is voor hergebruik.

Meer dan Alleen Stickers

Naast stickers kunt u met de caramelschijf ook moeiteloos lijmresten, dubbelzijdig tape en siertape verwijderen. Deze alles-in-één lijmrestenverwijderaar laat geen spoor achter en is ideaal voor autoschadeherstellers, detailers en schilders.

Kortom, wacht niet langer en kies de makkelijkste manier om stickers en lijmresten eenvoudig van uw auto te verwijderen met onze caramelschijf stickerverwijderaar. Maak uw autolak weer als nieuw!

Hoe caramelschijf gebruiken?

Deze caramelschijf kan je makkelijk op een boormachine monteren dankzij de meegeleverde adapter.  Dit is een bitje die je in de snelspan boorkop van je machine kan plaatsen en waar jij je caramelschijf op kan draaien. Gebruik de caramelschijf als volgt:

 • Zorg ervoor dat het oppervlak schoon en droog is om krassen te voorkomen. Het is aan te raden om de auto eerst te wassen of te reinigen
 • Stel de boormachine in tussen de 1200 en 4000 rpm. Zorg ervoor dat je niet boven de 4000 RPM komt dit kan leiden tot onherstelbare schade!
 • Was het behandelde gebied nogmaals om zo losse stukken rubber te verwijderen

  Voordelen van een getande caramelschijf:

 • Getande caramelschijf gaat 3x langer mee dan andere schijven
 • Een getande caramelschijf gaat tot wel 3 keer langer mee dan traditionele caramelschijven
 • De beste, snelste en veiligste manier om stickers, tape en lijmresten te verwijderen
 • Geschikt op alle soorten autolak en verf
 • Door de vertanding minder kans op warmte en dus veiliger te gebruiken
 • Door het meegeleverde bitje gemakkelijk te gebruiken in een boormachine

Bestel de beste karamelschijf eenvoudig en snel bij Polijstweb.nl

Snel en eenvoudig een goede karamelschijf bestellen doe je bij Polijstweb.nl. Wij hebben een ruim assortiment stickerverwijderaars op voorraad. Vandaar dat je altijd het merk of type stickerverwijderaar vindt dat je zoekt. Is de waarde van je bestelling meer dan €50? Dan is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog een vraag die je ons wilt stellen, of wil je advies ontvangen over het veilig verwijderen van stickers van de autolak? Bel ons dan gerust! Onze medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen over de karamelschijf stickerverwijderaar.