Facebook Pixel

Insecten verwijderaar

Insectenverwijderaar

Een insectenverwijderaar dient voor het snel en effectief verwijderen van aangekoekte en uitgedroogde insecten op de auto. Insecten kunnen, wanneer ze langdurig op de lak zitten, blijvende schade toebrengen. Geef hardnekkige vervuiling geen kans en gebruik één van onze insectenverwijderaars om insecten gemakkelijk en veilig te verwijderen van de autolak. Bestel vandaag nog één van onze insectenreinigers, dan zorgen wij voor een spoedige levering.Filter
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Insectenverwijderaar kopen

Het verwijderen van insecten van je autolak is cruciaal. Laat je de insecten in de zon liggen? Dan komt het sap vrij, wat over het algemeen een hoog zuurgehalte heeft en daarmee letterlijk in de lak brandt. Gebruik daarom tijdig een insectenverwijderaar.

Wij leveren speciale insectenverwijderaars, waarmee je eenvoudig de meest hardnekkige insectenresten van je auto verwijdert. Kies uit gerenommeerde merken als Autoglanz en Great Lion.

Autoglanz insectenreiniger

Gaat je voorkeur naar het merk Autoglanz? Bekijk dan de Bug Off Insectenverwijderaar: een ‘ready to use’ insectenreiniger op citrusbasis, die tevens vervaardigd is met verdikkingsmiddelen. Deze hebben tot gevolg dat de verwijderaar zich aan de aangekoekte insecten vasthoudt en een langere tijd kan reageren op de insectenresten. Deze lossen na een tijdje op en kunnen worden weggewassen.

Great Lion insectenreiniger

Ben je op zoek naar een insectenreiniger voor je auto van het merk Great Lion? Bekijk dan de Bug Away insectenverwijderaar. Met dit product kun je veilig hardnekkige vliegjes verwijderen, zelfs wanneer deze al langere tijd op je autolak zitten. Aan de verwijderaar zijn middelen toegevoegd, die het harde residu van de insecten weken en zacht maken, zodat je alles eenvoudig met een spons, doek of hogedrukreiniger kunt verwijderen.

Wanneer gebruik ik een insecten verwijderaar?

Het verwijderen van insecten volgt na het wassen van je auto. De hardnekkige resten kun je niet met een reguliere autoshampoo verwijderen. Het vastgekoekte residu laat alleen los bij gebruik van een goede insectenverwijderaar. Als je klaar bent was je nogmaals kort de auto, waarna je eventueel een beschermende autowax of sealant aanbrengt.

Gratis levering vanaf €50

Wacht niet met insectenresten, zorg voor een tijdige bestrijding! Onze insectenreinigers bestel je snel en eenvoudig op Polijstweb. Wij hebben ons volledige assortiment online en hanteren tevens een korte levertijd. Bovendien is de verzending gratis bij een bestelling vanaf €50.

Heb je nog een vraag die onbeantwoord is gebleven, of wil je misschien advies ontvangen? Bel of mail ons dan gerust. Wij staan je graag te woord en helpen je aan een geschikte insectenverwijderaar.