Mini Polijstmachine

Mini polijstmachine

Een mini polijstmachine is ideaal voor het polijsten van kleine oppervlakten. Vaak kun je met een normale polijstmachine bepaalde plekken niet bereiken, zoals spoilers, kentekenplaten en zijbumpers. Een mini poetsmachine is dé oplossing in dergelijke situaties en biedt de mogelijkheid om krassen, brandplekken, ets en oxidatie te verwijderen. Wil je vandaag nog een kleine polijstmachine kopen?

Bestel dan eenvoudig via onze webshop en laat je gloednieuwe machine gratis leveren op locatie!

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Mini polijstmachine kopen

Waar je ook naar op zoek bent, wij hebben altijd het apparaat dat je zoekt. Zo kun je kiezen uit meerdere polijstmachines van klein formaat. Neemt als voorbeeld de Polishing Power EVO polijstmachine mini, met excentrische uitslag van 12 mm, 550 watt en een inbegrepen 75 mm steunplaat. Daarnaast zorgt het ergonomische ontwerp van de mini poetsmachines van Polishing Power ervoor dat ze eenvoudig te gebruiken zijn, zodat je zelfs de lastigere oppervlakten vakkundig kunt polijsten!

Breed assortiment polijstmachines

Wil je zelf je auto polijsten met een polijstmachine? Dan raden wij natuurlijk aan de grote oppervlakten te bewerken met een excentrische polijstmachine of een roterende polijstmachine. Hiermee kun je uiterst efficiënt de krassen, oxidatie en overige typen lakbeschadiging verwijderen.

Kleine oppervlakten eenvoudig polijsten

Heb je dit allemaal afgerond en ben je bij de kleine plekjes beland, zoals de kentekenplaat en zijbumpers? Dan is een mini polijstmachine de volgende stap. Bij ons kun je kiezen uit professionele apparaten van gerenommeerde merken als Polishing Power en Proxxon Micromot System. Onze kleine polijstmachines zijn specifiek ontworpen voor de lastige plekken. In combinatie met reguliere polijstmachines zul je in staat je auto volledig tot hoogglans te brengen!

Kleine polijstmachine bestellen bij Polijstweb

Wil je een polijstmachine kopen waarmee je de lastigste plekken kunt polijsten? Bestel dan snel een apparaat bij Polijstweb. Onze webshop is gemakkelijk navigeerbaar, waardoor je moeiteloos alle benodigdheden kunt vinden die je zoekt. Heb je €50 uitgegeven? Dan is de verzending binnen Nederland altijd gratis!

Wil jij je liever toch nog even informeren, voordat je een apparaat aanschaft? Bel ons dan gerust op 0517-433660! Onze specialisten staan je graag te woord en bieden vakkundig advies, zodat je altijd een geschikte mini polijstmachine aanschaft.