Facebook Pixel

Wegens de geboorte van ons kindje ben ik tijdelijk alleen beschikbaar voor orderverwerking om de levertijden te waarborgen. Telefonisch niet bereikbaar. Ik reageer zo snel mogelijk op e-mails en whatsapp berichten

Polijstset RVS

Rvs Polijstset

Wanneer je van plan bent om rvs te polijsten met bijvoorbeeld een boormachine of rechte slijper hebben wij hiervoor diverse rvs polijstsetjes beschikbaar om zelf rvs te gaan polijsten. Deze setjes bevatten alles dat je nodig hebt zoals rvs polijstschijven, rvs polijstpasta en een opspan asje om de polijstschijven te monteren in de boormachine of rechte slijper. Gebruik je een haakse slijper of slijptol, dan kun je hiervoor een losse adapter bestellen.

Filter
Van laag naar hoog sorteren

7 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van laag naar hoog sorteren

7 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Complete rvs polijstset


Een rvs polijstset hebben wij in een twee soorten namelijk de 5 delige rvs polijstset en de 7 delige rvs polijstset. Het verschil zit in de eerste polijststap. Bij de 7 delige set zit namelijk nog een extra grove polijstschijf met een grove polijstpasta om diepere krassen of oxidatie te verwijderen. Deze gebruik je dus voor het zware polijstwerk. De 5 delige set is meer geschikt voor het verwijderen van medium krasjes en oxidatie. Beide setjes hebben we in diverse afmetingen polijstschijven van 100 mm tot 150 mm.

Zelf rvs polijsten


Met onze rvs polijstjes kun je gemakkelijk zelf rvs polijsten en hoef je dus geen extra kosten te maken om het polijstwerk uit te besteden. Een polijstbedrijf vraag al snel zo`n 50 euro per uur ex de btw en werken vaak met dezelfde polijstmaterialen. Echter gebruikt een polijstbedrijf wellicht wel andere professionele polijstmachines van bijvoorbeeld het merk FLEX, maar over het algemeen zijn het vaak de uren die het polijsten zo duur maakt.

Polijstweb: snel en eenvoudig besteld


Snel en eenvoudig een polijstset voor rvs bestellen doe je bij Polijstweb. Wij hebben een ruim assortiment rvs polijstsets op voorraad. Vandaar dat je altijd het de juiste polijstset vindt dat je zoekt. Is de waarde van je bestelling meer dan €50? Dan is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog een vraag die je ons wilt stellen, of wil je advies ontvangen over het hoogglans polijsten van rvs Bel ons dan gerust! Onze medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen over de rvs polijstset