Facebook Pixel

Graphene Coating

Graphene coating

Zorg voor de ultieme bescherming en glans voor je geliefde voertuig met onze state-of-the-art graphene coatings. Onze graphene coatings zijn speciaal ontworpen om je auto te beschermen tegen krassen, UV-straling en schadelijke elementen, terwijl ze een diepe en duurzame glans behouden.

Ontdek hieronder de verschillende varianten, inclusief de standaard graphene coating, de graphene coating met carbontubes en de speciale graphene coating booster voor onderhoud. Leer meer over deze revolutionaire coatings en hoe ze zich verhouden tot keramische coatings en glascoatings, en ontdek welke delen van je auto je met vertrouwen kunt behandelen.

Bij Polijstweb ben je verzekerd van hoogwaardige autocoatings, en we bieden gratis verzending voor bestellingen vanaf € 50. Laat je auto stralen met onze graphene coatings!

Filter
Van laag naar hoog sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van laag naar hoog sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wat is een graphene coating voor auto's?

Een graphene coating is een geavanceerde vorm van autocoating die een diepe glans en uitstekende bescherming biedt voor de lak en velgen van je voertuig. Deze coating is ontworpen om microscopische krassen te voorkomen en schadelijke stoffen af te weren, waardoor je auto er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Wat deze coating echt onderscheidt, is de uitzonderlijke glans die het geeft, en dit blijft langdurig behouden.

De term "graphene" verwijst naar het hoofdingrediënt van deze coating, namelijk grafeen. Grafeen is een materiaal dat bestaat uit een enkele laag koolstofatomen gerangschikt in een tweedimensionale structuur. Het biedt superieure eigenschappen zoals hardheid en duurzaamheid, wat het ideaal maakt voor het beschermen van autolak.

Graphene Coating Varianten:

Bij ons assortiment van graphene coatings heb je de keuze uit verschillende varianten om aan je specifieke behoeften te voldoen:

Standaard Graphene Coating: Onze standaard graphene coating biedt al de buitengewone bescherming en glans die je van graphene mag verwachten. Het vormt een duurzame barrière tegen krassen, UV-straling en chemische verontreinigingen, waardoor je auto er stralend uitziet.


Graphene Coating met Carbontubes: Voor nog betere prestaties en een extra laag bescherming bieden we ook een graphene coating met carbontubes. Deze geavanceerde formule maakt gebruik van carbon nanotubes om de hardheid en duurzaamheid te verbeteren, wat resulteert in een nog robuustere bescherming voor je voertuig.


Graphene Coating Booster: Om de levensduur en prestaties van je graphene coating te optimaliseren, hebben we een speciale booster ontwikkeld. Deze booster vernieuwt en versterkt de bestaande coating, waardoor de glans behouden blijft en je auto blijft beschermd tegen de elementen.

Graphene coating versus keramische coating versus glascoating: Wat zijn de verschillen?

Graphene coating, keramische coating en glascoating zijn allemaal ontworpen om de lak van je auto te beschermen, maar ze verschillen in hun chemische samenstelling en prestaties.

Graphene Coating: Deze coating maakt gebruik van grafeen als hoofdingrediënt, wat resulteert in een uitzonderlijke duurzaamheid en bescherming. De hechting op het oppervlak van de auto gebeurt op moleculair niveau, wat zorgt voor een zeer sterke verbinding. Dit leidt tot langdurige bescherming tegen krassen, UV-straling en chemische verontreinigingen. Graphene coating biedt ook een diepere glans dan traditionele coatings.


Keramische Coating: Keramische coating is gebaseerd op siliciumcarbide (SiC) en biedt uitstekende bescherming tegen krassen en chemische agressie. Het heeft een goede duurzaamheid en zorgt voor een glanzende afwerking. Hoewel het minder duurzaam kan zijn dan graphene coating, is het nog steeds een effectieve optie voor autolakbescherming.


Glascoating: Glascoating, zoals eerder besproken, is gebaseerd op siliciumdioxide (SiO2). Het biedt bescherming en glans, maar de hechting is minder sterk dan bij graphene coating of keramische coating. Het wordt vaak omschreven als het aanbrengen van een beschermende sticker op je auto.
Welke delen van mijn auto kunnen worden behandeld met graphene coating?

Graphene coating is geschikt voor alle gelakte oppervlakken van je auto, evenals kunststof onderdelen. Het is echter niet geschikt voor gebruik op autoruiten of andere glazen onderdelen, omdat dit schade kan veroorzaken. Je kunt met vertrouwen je carrosserie, koplampen en velgen van je auto behandelen met graphene coating.

Hoe breng ik zelf graphene coating aan?

Het aanbrengen van graphene coating wordt meestal aanbevolen voor professionals vanwege de technische vereisten. Als je ervoor kiest om het zelf te doen, zorg er dan voor dat je de coating aanbrengt op droge, grondig gereinigde oppervlakken. De voorbereiding omvat het wassen, polijsten en ontvetten van je auto.

Volg de bijgeleverde handleiding nauwkeurig voor instructies over de droogtijd en het aanbrengen van de coating. Meestal wordt de coating aangebracht met een applicatorblokje en een suède doekje, gevolgd door het grondig afnemen van de coating met schone microvezeldoeken.

Graphene Coating kopen bij Polijstweb

Je kunt verschillende graphene coating varianten eenvoudig online bestellen bij Polijstweb. Als je vragen hebt over specifieke producten, raadpleeg dan de productomschrijvingen op onze website. Als je verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0517-433660. We staan altijd klaar om je te assisteren.

Bovendien bieden we gratis verzending voor bestellingen vanaf € 50, dus aarzel niet om je auto te voorzien van langdurige bescherming door vandaag nog een graphene coating te bestellen!