Facebook Pixel

Wegens de geboorte van ons kindje ben ik tijdelijk alleen beschikbaar voor orderverwerking om de levertijden te waarborgen. Telefonisch niet bereikbaar. Ik reageer zo snel mogelijk op e-mails en whatsapp berichten

Emmers en Filters

Een goede en stevige autowas emmer mag natuurlijk niet ontbreken in je autowas-set. Onze emmers die speciaal zijn gemaakt voor de autowas, zijn van stevig kunststof. Bovendien zijn de emmers groot genoeg om gevuld te worden met 20 liter aan sop.

Daarnaast zijn de autowas emmers voorzien van een deksel en een stevig handvat en kan worden voorzien van een grit guard, ook wel vuil rooster genoemd. Deze kan eenvoudig geplaatst worden in de emmer.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog een nieuwe autowas emmer, zodat je spoedig geheel krasvrij je auto kan wassen.

Filter
Van laag naar hoog sorteren

23 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. -34%
  Toevoegen om te vergelijken
  Autoglanz Autowas emmer bundel 3 stuks
  Normale prijs € 75,80 Speciale prijs € 49,95 € 41,28
 2. Toevoegen om te vergelijken
 3. Toevoegen om te vergelijken
 4. Toevoegen om te vergelijken
 5. Toevoegen om te vergelijken
 6. Toevoegen om te vergelijken
  Magic Bucket Deksel Grijs
  € 5,95 € 4,92
 7. Toevoegen om te vergelijken
  Magic Bucket Deksel Mint
  € 5,95 € 4,92
 8. Toevoegen om te vergelijken
  Magic Bucket Deksel Wit
  € 5,95 € 4,92
 9. Toevoegen om te vergelijken
Filter
Van laag naar hoog sorteren

23 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Een autowas emmer set volgens het 2-stappen systeem Door je auto te wassen met een autowas emmer lever je een professioneel resultaat af. Zwarte bouwemmers worden vaak nog gebruikt, maar zijn eigenlijk minder geschikt omdat ze een kleiner formaat hebben en geen vuilrooster. Door gebruik te maken van het 2- emmer systeem was je eenvoudig en professioneel jouw auto. Daar komt nog bovenop dat met dit systeem, de kans op krassen geminimaliseerd wordt doordat vuil, zoals zandkorrels, gefilterd worden. De autowas emmer van Polijstweb heeft een volume van maar liefst 20 liter. Hierdoor is het water schoner en zal het langer te gebruiken zijn. Het vuil wordt namelijk verdeeld over 20 liter in plaats van 10 liter, met als gevolg dat het water minder snel vies en troebel wordt. Autowas emmers met een Grit Guard De autowas emmers kunnen worden voorzien van een speciale grit guard. Hiermee blijft vuiligheid beter opgesloten in de emmer, met als gevolg dat de kans kleiner wordt dat vuilresten in de washandschoen achterblijven. Een schonere washandschoen houdt in dat de kans op krassen wordt geminimaliseerd. De autowas emmers zijn standaard voorzien van een deksel , waarmee je de emmer en toebehoren kan afsluiten na gebruik. Een handige bijkomstigheid is dat de emmers zo sterk zijn dat ze ook als krukje gebruikt kunnen worden. Het enige wat verder nog nodig is om de auto weer te laten stralen is een beetje lauw water en een goede autoshampoo. Want zonder een sopje kan de auto niet schoongemaakt worden. Om vervolgens de auto weer zeep-vrij te krijgen spoel je het geheel af, waarna je de lak afdroogt met een droogdoek. Om het geheel zeep-vrij te krijgen spoel je alles af, waarna je de lak afdroogt met een droogdoek.     Experttip: gebruik een tweede autowas emmer! De volgende experttip is voor iedereen die naar perfectie streeft: gebruik een tweede autowas emmer. De eerste emmer dient voor de sop, de tweede emmer gebruik je voor het vuile water. Voor een complete how-to guide over het wassen van je auto, raden wij je aan om ons blog te lezen: auto wassen stappenplan. Heb je nog vragen over onze emmers of over het wassen van je auto? Stel deze gerust door ons te bellen. We staan je graag te woord en geven je tips en advies, zodat jij de juiste keuze kunt maken. Heb je al een geschikt product gevonden? Bestel dan direct een nieuwe autowas emmer!