Facebook Pixel

Auto Poetsen

Auto poetsen

Een oude auto die zo diep glanst, dat hij er als nieuw uitziet. Het geheim? Auto poetsen! Door het poetsen van je auto herstel je de buitenste laklaag en zorg je ervoor dat de oude glans in volle glorie wordt hersteld. Daarnaast worden met een goede poetsbeurt krassen weggepoetst, wat ook bijdraagt aan een mooi uitziende lak. In deze how-to guide lees je welke stappen je zelf kunt nemen bij het wegpoetsen van de krassen in je auto. Lees alles dus goed door, voordat je aan het werk gaat!

Ken je de stappen al uit je hoofd en ben je eigenlijk op zoek naar een webshop waar je autopoetsmiddelen kunt kopen? Bekijk dan direct onze auto poets spullen!

Benodigdheden:

Microvezeldoeken

Applicator

Waxpad

Polijstmiddel

Autowax

 

1.Was eerst je auto

Voordat je overgaat op het poetsen van je auto dient een grondige wasbeurt uitgevoerd te worden. Het spreekt voor zich dat het geen goed idee is cleaner uit te smeren op je autolak, voordat zand en vlekken zijn verwijderd. Niet alleen omdat je lak daardoor minder zal glanzen, maar ook omdat zand zich in je microvezeldoek verzamelt en je tijdens het poetsen krassen kunt veroorzaken. Meer informatie over auto wassen leer je hier.

2.Breng polijstmiddel aan op het oppervlak

Bij deze stap gaan we over op auto poetsen. Gebruik hier een applicator voor. Breng met de applicator het polijstmiddel aan op de lak en wrijf het in over een kleine oppervlakte. Wacht vervolgens een moment en laat het middel even drogen.

3. Wrijf het uit met een microvezeldoek

Wrijf het polijstmiddel uit met een microfiberdoek. Blijf wrijven totdat de autolak glanst. De reden dat je kleine oppervlakten per keer pakt heeft als reden dat het polijstmiddel niet compleet uit moet drogen, omdat het uitwrijven dan heel lastig zal zijn.

4. Werk op deze manier de hele auto af

Blijf kleine oppervlakten per keer in- en uitwrijven en gebruik hier een applicator en een microfiberdoek voor. Zorg er tevens ook voor dat je nooit in de zon werkt, omdat het polijstmiddel daardoor sneller uitdroogt, met alle gevolgen van dien!

5. Hele auto gehad? Zet je auto in de was!

Dit doe je met autowax, een waxpad en een microvezeldoek. Dezelfde methode moet wordt toegepast als bij het poetsen van je auto. Zorg er met de waxpad voor dat de was wordt ingewreven en gebruik de microfiberdoek voor het uitwrijven van de was. Hanteer kleine cirkelbewegingen en laat, net als bij het polijstmiddel, de was niet uitdrogen, voordat je het uitwrijft. Ook hier weer geldt dat je nooit in de zon moet werken! Je bent klaar op het moment dat de lak een mooi diepe glans vertoont.

Polijstweb helpt jou met auto poetsen

Wij helpen jou je auto te poetsen door het bieden van microvezeldoeken, waxpads, auto poets sets en overige autopoetsmiddelen. Bekijk ons aanbod en bestel snel en eenvoudig. Onze producten worden altijd binnen enkele dagen bij je thuis geleverd. Wil je ons eerst even telefonisch spreken? Bel ons dan gerust en laat je verder informeren over hoe je zelf het beste je auto kunt poetsen!

Filter
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Toevoegen om te vergelijken
    Autoglanz Autowas Pakket
    € 24,95 € 20,62
  2. Toevoegen om te vergelijken
    Autoglanz Autowas pakket 2
    € 32,95 € 27,23
Filter
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst