Facebook Pixel

Wegens de geboorte van ons kindje ben ik tijdelijk alleen beschikbaar voor orderverwerking om de levertijden te waarborgen. Telefonisch niet bereikbaar. Ik reageer zo snel mogelijk op e-mails en whatsapp berichten

Teer verwijderen

Een teerverwijderaar is nodig voor het effectief verwijderen van teerresten. Het laatste wat je wil aantreffen op je autolak zijn teervlekken en teerspetters.

Teervlekken zijn lelijk, maar dat niet alleen. Teer is namelijk ook nog eens slechts voor je auto, omdat het je lak en velgen aantast. Met een goede teerverwijderaar heb je dit ‘probleem’ zo opgelost. Bestel vandaag nog snel en eenvoudig één van onze teerverwijderaars!

Filter
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Teerverwijderaar voor de auto

 

In geval je teerresten aantreft is het zaak om zo snel mogelijk te handelen. Met een teerverwijderaar zorg je ervoor dat teer snel en effectief van je autolak wordt verwijderd.

Gewone zeep of autoshampoo werkt niet tot nauwelijks met teer. De teerresten lossen niet op en worden eigenlijk alleen maar uitgesmeerd. Gelukkigerwijs hoeft het allemaal niet lastig te zijn; met één van onze teerverwijderaars laat je teer verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Onze verwijderaars laten het plakkerige gedeelte van het teer oplossen. Zodra het middel is ingetrokken, kan teer gemakkelijk verwijderd worden met een droogdoek. Let er uiteraard wel op dat het gemengde goedje niet helemaal opdroogt. In dat geval kan je namelijk weer opnieuw beginnen.

 

Waarom je teer tijdig moet verwijderen

Zonder een teerverwijderaar kan jij je auto niet topconditie houden. Hieronder volgen de belangrijkste redenen waarom jij een professionele verwijderaar moet aanschaffen:

  • Teer tast je autolak en velgen aan.
  • Je auto ziet er minder mooi uit.
  • Het kan vlekken in kleding veroorzaken die er moeilijk uit te halen zijn. Wanneer er teer onderaan de auto zit, bij de portier, kan dit vlekken op broeken en schoenen achterlaten. Deze zijn lastig te verwijderen.
  • Wanneer teer helemaal is uitgehard, is het erg lastig om het van de auto af te krijgen. Helemaal als dit krasvrij moet gebeuren.

Vandaar dat het belangrijk om tijdig in te grijpen. Met de teerverwijderaars in onze collectie ben je verzekerd van een stralende autolak!

Teerverwijderaar bestellen bij Polijstweb

Wil je vandaag nog een terverwijderaar kopen? Je bent bij Polijstweb aan het juiste adres. Zoals de bedrijfsnaam al enigszins verklapt, zijn wij dé specialist in poets- en polijstmiddelen. Wij hebben vele jaren ervaring en hebben ons volledige assortiment online staan.

Heb je nog vragen over specifieke producten of bepaalde handelingen? Onze experts staan je graag te woord. Heb je al vaker teervlekken verwijderd? Wacht dan niet langer; bestel direct online een teerverwijderaar!