Facebook Pixel

Polijstschijven Velgen

Polijstschijven velgen

Voor het polijsten van je velgen heb je polijstschijven nodig. Polijstweb.nl heeft het grootste assortiment van Nederland op het gebied van professioneel polijsten. Zo hebben we o.a. polijstschijven in sisal/katoen, katoen en flanel, maar ook diverse polijstballen die door ons zelf zijn ontwikkeld. Kortom alle polijstschijven die je nodig hebt om zelf je velgen te polijsten. Ga voor het beste resultaat en bestel vandaag nog makkelijk je polijstschijven voor je velgen.

Filter
Van laag naar hoog sorteren

13 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Polijstschijf Schraper
    € 8,95 € 7,40
Filter
Van laag naar hoog sorteren

13 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Polijstschijven of polijstballen voor velgen


Bij het kiezen van de juiste materialen om je velgen te polijsten zijn er verschillende opties. Wil je alleen de velgrand polijsten? En is deze vrij dun? Dan kun je het beste gaan voor polijstschijven. Maar, wanneer je ook de binnenkant van bijvoorbeeld de spaken wilt polijsten, dan kun je het beste een polijstbal kiezen omdat je hier gemakkelijk tussen kunt komen.

Polijstschijf velgen kopen


Bij Polijstweb.nl vind je de beste kwaliteit polijstschijven voor jouw velgen. Onze polijstschijven worden door ons zelf gebruikt en samengesteld en vervolgens naar eigen specificatie geproduceerd. Wil je ook voor het beste resultaat gaan in een zo`n kort mogelijk tijdsbestek? Kies dan voor onze polijstschijven voor de velgen.

Wat heb je nog meer nodig?


Aan alleen een polijstschijf heb je vaak niet genoeg, je hebt daarbij nog een adapter nodig voor in de boormachine, rechte slijper of een adapter voor op de haakse slijper met regelbaar toerental. Daarnaast heb je polijstpasta nodig voor velgen of de juiste metaalpoets. Wil je liever een kant en klaar pakket? Kies dan voor een velgen polijstset.

Polijstweb: snel en eenvoudig besteld


Snel en eenvoudig polijstschijven voor je velgen bestellen doe je bij Polijstweb. Wij verkopen de beste polijstmaterialen van Nederland. Is de waarde van je bestelling meer dan €50? Dan is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog een vraag die je ons wilt stellen, of wil je advies ontvangen over het polijsten van velgen? Bel ons dan gerust! Onze medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen over velgen polijstschijven.