Facebook Pixel
SJP Polijstschijf Katoen 100 mm

SJP Polijstschijf Katoen 100 mm

SJP Polijstschijf Katoen 100 mm

€ 9,95 € 8,22

SJP Polijstschijf Katoen

SJP Polijstschijf Katoen – ben je op zoek naar een manier om je aluminium of andere metalen onderdelen te polijsten? De polijstschijf katoen van SJP haalt met een voor-polijstpasta gemakkelijk krassen weg vanaf korrel 600. En monteer deze polijstschijf doormiddel van een adapter gemakkelijk in de boormachine
Bestel snel en eenvoudig online!

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
S.02.1000

Polijstschijf Katoen SJP

Wil je beginnen met polijsten? Dan is een goede polijstschijf een ‘must have’. Met ‘goed’ bedoelen we een polijstschijf met een zware en dikke kwaliteit katoen voor extra bite  De polijstschijven van SJP zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en zorgen niet alleen voor een mooier resultaat, maar ook voor een sneller resultaat. Polijsten als een professional kun je nu ook gemakkelijk zelf.

Bovendien kun je met de SJP polijstschijf het meest hardnekkige oxidatie of krassen weghalen. Gebruik schuurpapier met een maximale korrel van 600 bij zeer diepe krassen. Deze polijstschijf haalt alle krassen weg in combinatie met voorloop polijstpasta. Dit zijn vaste polijstbroodjes, die smelten door de wrijving van het contact met de polijstschijf. Deze zal dan gaan hechten in de polijstschijf zodat je ermee kunt gaan polijsten. Voor het juiste stappenplan bekijk onze tips en tricks pagina.

Alle soorten en formaten

Als polijstmaterialen groothandel vind je bij ons polijstschijven in alle soorten en maten. Ben je op zoek naar een speciale maat? Neem dan eens contact met ons op we kunnen namelijk alle soorten en maten polijstschijven leveren.

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Heb je een geschikte polijstschijf gevonden? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een goede polijstschijf aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SJP Polijstschijf Katoen 100 mm
Uw waardering