Facebook Pixel
SJP Polijstcompound Bruin ca 250 gram

SJP Polijstcompound Bruin ca 250 gram

SJP Polijstcompound Bruin ca 250 gram

€ 6,95 € 5,74

SJP Polijstpasta Bruin

SJP Polijstpasta Bruin – Deze polijstpasta gebruik je in combinatie met een harde polijstschijf zoals katoen of sisal katoen. De pasta is hard, maar zal door de wrijving met een polijstschijf gaan smelten en daardoor gaan hechten aan de doek. De bruine pasta is een grove polijstpasta voor het grof voorbewerken, maar geeft wel direct al een redelijke glans. Bestel snel online.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
S.03.1000

Polijstpasta grof SJP

Wil je beginnen met polijsten? Dan is de keuze voor een goede polijstpasta een absolute basis. Wat noodzakelijk is tijdens het voorpolijsten is dat je een scherpe korrel hebt die krassen verwijderd, maar ook direct al een goede basis legt voor de vervolgstappen. Deze bruine polijstpasta van SJP doet dat zodat je na deze stap direct kunt beginnen met het hoogglans polijsten

 

Allerlei kleuren polijstpasta

Polijstweb is dé polijstmaterialen groothandel van Nederland vind je bij ons polijstschijven in alle soorten en maten, maar ook alle kleuren polijstpasta. Iedere leverancier hanteert zijn eigen kleurencode. Een groene polijstpasta bij merk A kan bij dit merk bijvoorbeeld een grove polijstpasta zijn, terwijl het bij merk B een glanspasta is. Kijk daarom goed naar de specificaties.

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Heb je een geschikte polijstschijf gevonden? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een goede polijstpasta aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SJP Polijstcompound Bruin ca 250 gram
Uw waardering