Facebook Pixel
SJP Professionele polijstbal flanel 75 mm

SJP Professionele polijstbal flanel 75 mm

SJP Professionele polijstbal flanel 75 mm

Waardering:
100% of 100
Normale prijs € 12,95 Speciale prijs € 11,66 € 9,64

SJP Polijstbal Flanel

SJP Polijstsbal Flanel – ben je op zoek naar een manier om je aluminium of andere metalen onderdelen te poetsen of te polijsten? Met de flanellen polijstbal van SJP breng je alle soorten metaal weer naar een hoogglans resultaat En monteer deze polijstschijf doormiddel van een adapter gemakkelijk in de boormachine. Ook is deze polijstbal uitermate geschikt in combinatie met een metal polish Bestel snel en eenvoudig online!

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
S.02.1002
  • Koop 10 voor € 10,36 € 8,56 en bespaar 11%
  • Koop 20 voor € 9,07 € 7,50 en bespaar 22%

Polijstbal Flanel SJP

Waar kun je een polijstbal voor gebruiken en wat zijn de voordelen? De polijstbal heeft als voordeel dat deze niet zijn gestikt, daardoor kom je makkelijker op plekjes en rondingen waar je met een normale polijstschijf niet gemakkelijk bij kunt komen. Omdat het losse “flappen” zijn kun je de polijstbal gemakkelijk ergens omheen “vouwen” of in stoppen. Denk bijvoorbeeld aan spaken, traanplaat, de binnenkant van een uitlaat of andere aparte vormen.

Deze polijstbal kun je natuurlijk gebruiken in combinatie met een polijstbroodje, maar is ook ideaal voor het gecombineerd gebruik met een vloeibare metal polish. De flanellen polijstbal is de fijne variant van de twee. De polijstbal flanel wordt vaak als laatste stap gebruikt.


Over de SJP Polijstbal

De polijstbal heeft een diameter van 75 mm en een opname voor de boormachine van 6 mm

 

  • Handig voor de moeilijker bereikbare plekken
  • Voor zowel vaste polijstpasta als een metal polish
  • Professionele kwaliteit
  • 75 mm diameter
  • Direct te monteren op een boormachine

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Heb je een geschikte polijstschijf gevonden? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een goede polijstsbal flanel aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SJP Professionele polijstbal flanel 75 mm
Uw waardering