Facebook Pixel

Vliegroest verwijderaar

Vliegroest verwijderaar

Met een vliegroest verwijderaar kan je veilig en snel vliegroest verwijderen. Ijzerdeeltjes dwarrelen door de lucht en komt automatisch terecht op de lak van je auto. Na verloop van tijd gaan ze roesten, waardoor de lak beschadigd. Door het aanbrengen van een vliegroest verwijderaar, ook wel bekend als fallout remover, zorg je ervoor dat ijzerdeeltjes op een veilige en effectieve manier worden verwijderd. Bestel direct één van onze pH neutrale verwijderaars en bescherm je auto tegen vliegroest!

Filter
Van laag naar hoog sorteren

9 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. -20%
  Toevoegen om te vergelijken
  Autoglanz Blood Tonic Velgenreiniger en vliegroest verwijderaar PH Neutraal 1 liter
  Normale prijs € 21,95 Speciale prijs € 17,56 € 14,51
 2. Toevoegen om te vergelijken
  Nuke Guys Velgenreiniger 1000 ml
  € 14,95 € 12,36
 3. Toevoegen om te vergelijken
 4. -20%
  Toevoegen om te vergelijken
  Autoglanz Blood Tonic velgenreiniger en ijzerdeeltjes verwijderaar PH Neutraal 5 liter
  Normale prijs € 75,95 Speciale prijs € 60,76 € 50,21
 5. -20%
  Toevoegen om te vergelijken
  Autoglanz Blood Tonic velgenreiniger vliegroest verwijderaar PH Neutraal 500 ml
  Normale prijs € 13,95 Speciale prijs € 11,16 € 9,22
Filter
Van laag naar hoog sorteren

9 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Vliegroest verwijderaar bestellen

Op onze webshop vind je alles op het gebied van poetsen en polijsten. Vandaar dat wij je altijd aan een geschikte vliegroest verwijderaar kunnen helpen. Vaak wordt de voorkeur gegeven aan de pH neutrale fallout remover. Deze zijn veilig voor de autolak en zorgen er tevens voor dat alle ijzerdeeltjes effectief van de lak worden verwijderd.

Neem bijvoorbeeld de Autoglanz Blood Tonic Iron Fallout Remover PH Neutraal. Deze vliegroest verwijderaar is één van de meest aangename removers en bovendien ook de meest verkochte fallout remover van de afgelopen jaren. Het middel is een reactieve gel die zich uitsluitend richt op de roestige deeltjes op de autolak en deze op een veilige manier losmaakt. Bij de volgende wasbeurt spoel je zo de vliegroest van je lak.

Heb je persé een pH neutrale fallout remover nodig?

Je hoeft niet persé een pH neutrale vliegroest verwijderaar te gebruiken. Werken met een verwijderaar zonder pH neutrale waarden hoeft geen probleem te zijn. Het enige risico dat je loopt zijn vlekken die kunnen ontstaan, nadat het middel is opgedroogd.

Wanneer breng je het middel aan?

Een vliegroest verwijderaar dient idealiter na het wassen op de autolak te worden aangebracht. Oppervlakteroest kan niet met een gewone autoshampoo worden verwijderd en vraagt dan ook om een fallout remover. Nadat je de verwijderaar hebt aanbracht, laat je het product 3 – 10 minuten inwerken. Een vliegroest wijderaar laat je overigens nooit opdrogen. Zorg ervoor dat het middel met voldoende water wordt afgespoeld.

Verder leveren wij ook insectenverwijderaars, harsverwijderaars en teerverwijderaars. Het maakt niet uit om wat voor type hardnekkig vuil het gaat, wij leveren altijd een geschikte verwijderaar.

We raden aan om, na het afspoelen van de vliegroest verwijderaar, te eindigen met een autowax of sealant. Autowax is verkrijgbaar in vaste vorm, maar ook als vloeibare wax of spray wax

Gratis levering vanaf €50

Zorg ervoor dat je autolak niet verder beschadigd raakt; bestel vandaag nog een fallout remover. Ons hele assortiment staat online, bestellen kan met slechts enkele kliks. Daarnaast hanteren wij een snelle levering en worden de producten bij een bestelling vanaf €50 ook nog eens gratis geleverd!

Heb je nog vragen voor ons, of wil je misschien advies ontvangen? Bel ons dan gerust, of stuur je vragen via de mail. Wij staan je graag te woord en helpen je aan een geschikte vliegroest verwijderaar.