Facebook Pixel
FX Protect Iron Remover ijzerdeeltjes verwijderaar 5000 ml

FX Protect Iron Remover ijzerdeeltjes verwijderaar 5000 ml

FX Protect Iron Remover ijzerdeeltjes verwijderaar 5000 ml

Normale prijs € 58,95 Speciale prijs € 53,06 € 43,85

Vliegroest verwijderaar

Vliegroest dat zich heeft genesteld in de lak kan voor blijvende schade zorgen. Het is belangrijk dat dit tijdig wordt verwijderd. FX Protect Iron Remover is een product waarmee je gemakkelijk en veilig vliegroest van gelakte delen en velgen kunt verwijderen. Wacht niet langer met het verwijderen van vliegroest en bestel vandaag nog online je vliegroest verwijderaar.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 2 beschikbaar, bestel snel!
SKU
FX-IR5000

Vliegroest verwijderaar kopen

Wil je vliegroest uit de lak of velgen verwijderen gebruik dan de FX Protect Iron Remover. Dit product is ontworpen om ijzerdeeltjes op een gemakkelijke en veilige manier uit de lak of velgen te verwijderen. Het elimineert remstof die op de velgen in de lak terecht is gekomen. Tijdens het proces treedt een paarse kleurverandering op wanneer het product in aanraking komt met remstof en ijzerdeeltjes. Zo weet je dat het product zijn werking doet.

Eigenschappen Iron Remover

 

  • Verwijdert ijzerdeeltjes en remstof
  • Veilig voor beschermende coatings
  • Effectief
  • Kleurt paars als reactie
  • Gemakkelijk in gebruik

 

Hoe voorkom je vliegroest op de auto?

Hoe kun je voorkomen dat vliegroest zich gaat nestelen in de lak? Vliegroest is overal om ons heen, wanneer je remt komt er vliegroest vrij, maar ook wanneer je vlak bij een spoor woont, of op een industrie terrein waar ze vaak met staal bezig zijn. Ook gewoon in het dagelijks verkeer is vliegroest overal om je heen. Je ontkomt er bijna niet aan.

Wat je dan het beste kunt doen is de lak goed beschermen met een wax, sealant of coating. Daardoor krijgt vliegroest minder snel kans om zich te gaan hechten aan de lak. Dit geldt ook voor de velgen. Deze krijgen het meest te verduren. Het is daarom belangrijk dat je hiervoor een goede velgenwax of coating gebruikt die beter bestemt zijn tegen de temperaturen.

.

Polijstweb: gratis levering vanaf €50

Ben je erover uit en wil je één van onze velgen cleaners in huis halen? Bestel dan snel en eenvoudig op onze webshop. Is het totaalbedrag van je bestelling €50 of meer? Dan is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog een vraag die aan ons wilt stellen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0517-433660. Onze medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen over vliegroest verwijderaar


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FX Protect Iron Remover ijzerdeeltjes verwijderaar 5000 ml
Uw waardering