Facebook Pixel
FX Protect Interieur Scrub Pad

FX Protect Interieur Scrub Pad

FX Protect Interieur Scrub Pad

€ 7,95 € 6,57
  • Dubbelzijdige Reiniging: Twee functies in één pad.

  • Duurzame Kwaliteit: Hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik.

  • Krachtig en Zacht: Verwijdert vlekken zonder beschadiging.

  • Eenvoudig Onderhoud: Vereenvoudigt auto-interieur reiniging.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
FX-SRP

De FX Protect Scrub Pad: Een Handig Hulpmiddel voor Auto-interieur

De FX Protect Scrub pad is een handig hulpmiddel voor het schoonmaken van zowel bekleding als leer in je auto. Deze tweezijdige pad biedt twee functies in één, waardoor het ideaal is voor verschillende reinigingstaken.

Tweezijdig Ontwerp voor Veelzijdigheid

Aan de ene kant van de pad bevindt zich 300 gsm microvezel mesh materiaal. Dit materiaal heeft extra schuurkracht aan de randen, wat handig is voor het verwijderen van hardnekkige vlekken, zoals insectenresten. Het microvezel mesh materiaal heeft precies de juiste textuur om diep in de bekleding te schrobben, vooral wanneer je pleksgewijs schoonmaakt of gedetailleerd werk verricht.

Zacht en Absorberend Terry Materiaal

Aan de andere kant van de pad is 300 gsm microvezel terry gebruikt, dat zacht en absorberend is. Deze zijde is ideaal om los vuil op te nemen en kan worden gebruikt om de gereinigde oppervlakken af te vegen.

Eenvoudig Reinigen en Conditioneren van Je Auto-interieur

Met de FX Protect Scrub pad wordt het reinigen en conditioneren van het interieur van je auto een eenvoudige taak. Als je een bekledingreiniger gebruikt, kun je deze eenvoudig op de mesh kant van de pad sprayen en de reiniger in de stof werken. Nadat je de stof hebt gereinigd, draai je de pad om en gebruik je de terry zijde om het oppervlak droog te wrijven.

Conclusie

Al met al is de FX Protect Scrub pad een handig gereedschap voor het behouden van een schone en verzorgde auto-interieur. Het tweezijdige ontwerp maakt het veelzijdig en effectief voor verschillende reinigingstaken, en het is een waardevolle aanvulling op je auto-onderhoudsarsenaal.

Verkrijgbaar bij Polijstweb.nl

De FX Protect Scrub pad is verkrijgbaar bij Polijstweb.nl. Bovendien worden alle bestellingen boven €50 gratis verzonden. Neem voor vragen of assistentie contact op met onze klantenservice via +31 (0)517-433660.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FX Protect Interieur Scrub Pad
Uw waardering