Facebook Pixel
Autoglanz Bug Off insectenverwijderaar 1 liter

Autoglanz Bug Off insectenverwijderaar 1 liter

Autoglanz Bug Off insectenverwijderaar 1 liter

Normale prijs € 12,95 Speciale prijs € 11,66 € 9,64

Autoglanz Bug-off Insecten verwijderaar

Wanneer je last hebt van insecten resten op de auto wil je deze zo snel mogelijk verwijderen met een insecten verwijderaar om permanente schade te voorkomen. Het sap van insecten bevat vaak bepaalde zuren die door de zon extra snel kunnen inbranden. Autoglanz Bug Off is gemaakt van een gelachtige formule op basis van citrus vruchten zodat het gemakkelijk blijft plakken zodra het is aanbracht waardoor het efficiënt instectenresten kan verwijderen. Bestel vandaag nog de Autoglanz Bug Off Insectenreiniger dan zorgen wij voor een vlotte levering.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
AG-BO10

Insecten verwijderaar kopen


Wie heeft er geen hekel aan insectenresten op de voorkant van de auto of motorfiets? Het is geen fraai gezicht, maar het is ook nog eens enorm slecht voor de lak. Het zuur dat insectenresten kan bevatten kan snel blijvende schade toebrengen aan de lak. Ook wanneer de lak is voorzien van een wax of bescherming en zal het langer duren voordat het schade toebrengt is het verstandig de insecten zo snel mogelijk te verwijderen.

Autoglanz Bug Off insectenreiniger


Bij de ontwikkeling van Autoglanz Bug-Off was het belangrijk om een product te maken dat niet alleen effectief insecten kon verwijderen, maar ook nog eens goed en veilig zou zijn voor de lak.
Er zijn namelijk veel insecten verwijderaars die je moet gebruiken met een wrijvende beweging met alle gevolgen van dien. Met een wrijvende beweging loop je niet alleen het risico op krassen, ook is dit niet veilig voor eventuele beschermlagen zoals een wax.

Autoglanz Bug Off insecten verwijderaar is veilig voor de lak en de bescherming die eventueel is aangebracht. Dit komt omdat het product niet gebaseerd is op alkalische basis zoals bij veel andere producten wel het geval is, maar Autoglanz Bug Off is op natuurlijke citrus basis waardoor het veilig is om op zelfs gewaxte delen te gebruiken.

Hoogtepunten van de Autoglanz Insecten verwijderaar


Bug-off is erg effectief. Het duurt niet langer dan een paar seconden voordat je ziet dat de insecten resten beginnen op te lossen. Laat even inwerken en spoel dan af

·         Bug Off is klaar voor gebruik

·         Veilig voor aangebrachte beschermlagen

·         Verwijdert alle insectensporen

Hoe gebruik ik een insecten verwijderaar?


Simpelweg de fles goed schudden. Breng vervolgens het product aan op een droog oppervlak. Laat het een paar minuten inwerken (nooit in de volle zon of op warme oppervlakken). Spoel af met water en herhaal het proces indien dit nodig is. Ga vervolgens door met de normale wasroutine.

Gratis levering vanaf €50


Wacht niet met het verwijderen van insectenresten, zorg voor een tijdige bestrijding! Onze Autoglanz Bug Off bestel je snel en eenvoudig op Polijstweb. Wij hebben ons volledige assortiment online en hanteren tevens een korte levertijd. Bovendien is de verzending gratis bij een bestelling vanaf €50.

Heb je nog een vraag die onbeantwoord is gebleven, of wil je misschien advies ontvangen? Bel of mail ons dan gerust. Wij staan je graag te woord en helpen je aan een geschikte insecten verwijderaar.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz Bug Off insectenverwijderaar 1 liter
Uw waardering