Facebook Pixel
Claybar Rood Hard 100 gram

Claybar Rood Hard 100 gram

Claybar Rood Hard 100 gram

€ 7,95 € 6,57

Auto klei Hard Rood

Auto klei hard gebruik je om het meest hardnekkige vuil uit de autolak te verwijderen die je na een normale wasbeurt niet kunt verwijderen. Na een wasbeurt kan de lak nog stroef aanvoelen, door je auto te kleien zorg je ervoor dat deze diepe vervuiling wordt verwijderd. Auto kleien zorgt voor een hele gladde lak en is de perfecte voorbewerking voor het polijsten. Koop vandaag nog een kleibar bij Polijstweb, dan zorgen wij voor een snelle levering

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
S.411000
Stel zelf voordeelbundel samen
€ 7,95 € 6,57
+
Autoglanz Clay Lube
10%
€ 11,95 € 9,88
+
Autograph Carnelian Snow foam 750 ml
10%
+
=
Bespaar € 3,80
€ 42,00

Auto kleien waarom?

Wanneer je last hebt van diepe verontreiniging in de lak kun je het beste een auto klei gebruiken. Door je auto te kleien haal je de meest diepe verontreiniging uit de autolak en voelt deze na het gebruik van de kleibar glad aan. Kleien van de autolak wordt vaak gedaan na een wasbeurt en voor het polijsten van de lak. Optioneel kan de auto na het kleien nogmaals worden gewassen

 

Hoe auto kleien?

Het kleien van je auto is vrij eenvoudig zelf te doen. Het eerste wat je moet doen is ervoor zorgen dat de auto volledig is gewassen en eventueel is behandeld met een teer en ijzerdeeltjes verwijderaar. Vervolgens neem je een klein stukje autoklei en kneed je dit fijn tot een rond plat formaat. Gebruik een clay lube als glijmiddel en werk in kleine delen de gehele auto af. Het resultaat een schone en zeer gladde lak!

 

Over de Harde Kleibar van Polijstweb.nl

De Harde kleibar kan worden gebruikt voor het verwijderen van zeer diepe verontreiniging, maar welke voordelen heeft deze autoklei nog meer?

  • Zorgt voor een gladde en schone lak
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Betere controle dan een klei handschoen of pad
  • Kan worden hergebruikt
  • Verwijdert diepe vervuiling in de lak
  • (aanbiedings prijs klei komt in zakje)

 

Polijstweb: eenvoudig online bestellen

Het bestellen van poetsklei gaat bij ons snel en eenvoudig. Bovendien leveren wij al je producten binnen enkele dagen bij jou thuis. Is de waarde van je bestelling €50 of meer? Dan is de verzending altijd gratis (in NL).

Heb je nog een vraag voor ons, of wil je advies ontvangen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of via de mail. Wij beantwoorden graag al je vragen en adviseren je over auto klei. 


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Claybar Rood Hard 100 gram
Uw waardering