Facebook Pixel

Koplampen polijstset

Koplampen polijstset– Ben je opzoek naar een set om zelf je koplampen te polijsten? Bij ons vind je diverse koplampen polijstsets van topmerken zoals: Autoglym, Turtle Wax, Sonax, Quixx of ons huismerk. Met onze polijstsetjes wordt het polijsten van koplampen erg makkelijk en is eenvoudig zelf te doen. Bestel vandaag nog je koplampen polijstset, dan zorgen wij voor een snelle levering!

Filter
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Doffe koplampen herstellen

Doffe koplampen kun je niet herstellen zonder de juiste materialen. Het is essentieel om dit de doen met de juiste professionele materialen die ontwikkeld zijn voor het polijsten van kunststof koplampen. Dan hebben we het niet over tandpasta, cif of wd40 want deze producten zijn niet in staat de koplampen kraakhelder te krijgen en te houden. Je hebt hier echt professionele producten voor nodig om de koplampen effectief, goed en blijvend helder de maken en te houden.

Welke koplamp polijstset?

Welke koplampen polijstset je nodig hebt is afhankelijk van de staat van de koplampen en hoeveel je er aan uit wilt geven. We hebben namelijk al startersets vanaf €19,95 waarmee je perfect koplampen kunt gaan polijsten. Wil je handmatig of machinaal de koplampen polijsten? Ook hier hebben wij verschil in setjes. In alle gevallen vind je bij ons de juiste koplampen polijstset waarmee je doffe koplampen weer kunt herstellen.

Wat heb je nog meer nodig voor het polijsten van je auto?

Waar de koplampen vroeger van glas werden gemaakt zie je tegenwoordig steeds meer kunststof koplampen. En kunststof wordt nu eenmaal sneller dof dan glas. Hoe goed je ook probeert de koplampen te beschermen, het is bijna onmogelijk om deze voor altijd goed te houden. Vanaf fabriek worden koplampen vaak afgeleverd met een coating, maar door zuren schoonmaak producten, de carwash, in combinatie met zonlicht en straatvuil gaat de coating minder lang mee dat je zou willen Daardoor zullen de koplampen sneller dof gaan worden. Gelukkig is dit wel gemakkelijk zelf te herstellen door gebruik te maken van een koplampen polijstset.

Polijstweb: altijd eenvoudig besteld

Een koplampen polijstset bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Met enkele kliks heb jij je order geplaatst en worden de producten binnen enkele dagen bij je thuis geleverd. Is de waarde van je bestelling meer dan €75,-? Dan is de verzending gratis.

Heb je nog een vraag die aan ons wilt stellen? Bel dan gerust naar 0517-433660. Neem je liever contact op via de mail? Dan kan je ons bereiken via mark@polijstweb.nl. Wij staan je graag te woord en helpen je altijd aan een geschikte koplampen polijstset