Facebook Pixel

Wegens de geboorte van ons kindje ben ik tijdelijk alleen beschikbaar voor orderverwerking om de levertijden te waarborgen. Telefonisch niet bereikbaar. Ik reageer zo snel mogelijk op e-mails en whatsapp berichten

Ruitenontdooier

Met een goede ruitenontdooier is krabben verleden tijd! Geen krassen meer op je ruiten, niet in de vrieskou buiten moeten staan om je auto ijsvrij te maken: gewoon even sprayen, in je auto wachten en klaar. Lees snel verder wat dit product inhoudt en bestel jouw ruitontdooier!

Filter
Van laag naar hoog sorteren

8 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van laag naar hoog sorteren

8 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wat is ruitenontdooier?

Ruitenontdooier is een chemisch middel waarmee je de ruiten van je auto binnen enkele tellen kunt laten ontdooien. Het middel maakt het bevriezingsproces van sneeuw en ijs ongedaan, waardoor het snel begint te smelten. Hierdoor is het een stuk effectiever dan bijvoorbeeld krabben, wat ook nog eens veel moeite kost.

Vroeger bevatte dit middel nog wel eens schadelijke chemicaliën, zoals ammonia, die slecht waren voor het milieu. Iedere ruitontdooier die je bij Polijstweb.nl koopt, is gelukkig milieuvriendelijk en dus de ideale oplossing voor jouw bevroren ruiten!

Wat zijn de voordelen van ruitenontdooier?

Ruitenontdooier heeft een paar voordelen waardoor het zeker de voorkeur heeft boven krabben! Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

-         Krabben is slecht voor je ruiten! Met een krabber beschadig je je ruiten of spiegels al snel, zeker als je hardhandig te werk gaat om een dikke laag ijs weg te schrapen. Daar kun je krassen van krijgen. Een ruitenontdooiend product levert géén schade op.

-         Je hoeft niet meer buiten in de kou te staan! Als je moet krabben, sta je je al gauw enkele minuten in de vrieskou in te spannen. Met een dooimiddel kun je lekker in de warmte van je auto wachten tot het zijn werk heeft gedaan.

-         Het is effectiever én veiliger! Vaak eindig je na het krabben met slechts een klein stukje onbelemmerd zicht. Niet goed kunnen zien is levensgevaarlijk, en ook nog eens illegaal. Dankzij ruitontdooier ontdooi je snel je hele ruiten, zodat je veilig de weg op kunt.

Ruitenontdooier: spray én ruitenwisservloeistof

Er bestaan twee vormen van ruitenontdooier: spray en ruitenwisservloeistof.

Als je ruiten bevroren zijn, kun je een paar keer met de spray spuiten om al het ijs te laten smelten. Hiervoor moet je helaas wel eerst je auto verlaten, wat bij barre vrieskou iets minder aanlokkelijk kan zijn. Ook kan het even duren tot zo’n spray is ingewerkt.

Een ruitenontdooiende ruitenwisservloeistof gaat in je ruitenwissers, en kan dus vanuit de warmte van je auto bediend worden. Bovendien gaat het hierbij meestal om antivries ruitenontdooier, waardoor je hiermee ook kunt voorkomen dat je ruiten überhaupt bevriezen.

Bij welke temperaturen werkt het?

Afhankelijk van je ruitenontdooier kan deze effectief zijn bij temperaturen tot -30 °C of zelfs -70 °C! Gelukkig kennen we dit soort temperaturen niet in Nederland, maar mocht er ooit weer een IJstijd uitbreken, dan kun jij in ieder geval nog steeds uit jouw niet-bevroren autoramen naar buiten kijken. En om het wat realistischer te houden: zelfs de Zuidpool, met temperaturen van -55 °C, zou je met deze middeltjes kunnen trotseren!

Hoeveel ml heb ik nodig?

Hoeveel ml ruitontdooier je nodig hebt, hangt natuurlijk erg af van je dagelijkse bezigheden. Als gewone bestuurder die misschien drie ijzige dagen per dag meemaakt, kan 500 ml voldoende zijn. Maar als vrachtwagenchauffeur die ook de koude Baltische staten of Scandinavië bezoekt, wat is dan voldoende ruitenontdooier? 5l? Dat kan!

Gemiddeld is dit product na openen twee jaar houdbaar. Het zal dus niet snel op gaan, maar prijzig is het gelukkig ook niet.

Autoglanz & Sonax ruitenontdooier

Bij ons koop je zowel Autoglanz als Sonax ruitenontdooier. Hierbij gaat het om Sonax ruitenwisselvloeistof met antivries, en om de Autoglanz De-Icer ruitontdooier spray in een aantal verschillende verpakkingsgroottes. Let er dus goed op dat beide producten hun eigen doel hebben wanneer je je keuze maakt!

Ruitenontdooier kopen bij Polijstweb.nl?

Wil je ruitontdooier kopen? Via Polijstweb.nl kan dat snel en eenvoudig! Als je bovendien een bestelling plaatst van meer dan €50, is verzending binnen Nederland gratis. Groots inslaan kan dus extra voordelig zijn.

Wil je nog iets weten over dit product? Bel ons dan op 0517-433660 of mail ons op mark@polijstweb.nl, zodat we al je vragen kunnen beantwoorden. Zo bestel jij jouw ruitenontdooier altijd met een goed gevoel.