Facebook Pixel
Autoglanz De-Icer Ruitenontdooier spray 500 ml

Autoglanz De-Icer Ruitenontdooier spray 500 ml

Autoglanz De-Icer Ruitenontdooier spray 500 ml

Normale prijs € 6,95 Speciale prijs € 5,56 € 4,60

Autoglanz De-Icer voor autoruiten en sloten

Autoglanz De-Icer– kan worden gebruikt voor het snel ijsvrij maken van autoruiten en sloten zonder hiervoor een ijskrabber voor te gebruiken. Autoglanz De-Icer kan worden gebruikt tot temperaturen van maar liefst -70 graden. Niet dat je dit ooit zult ervaren, maar het geeft aan hoe goed dit product werkt tegen koud weer. Product is vrij van ammonium en andere schadelijke stoffen. Bespaar jezelf koude handen en bestel snel je De-Icer.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AG-ICE05

Autoruiten ijsvrij maken zonder koude handen.

Wil je geen koude handen meer tijdens het ijsvrij maken van je autoruiten? Gebruik dan de Autoglanz De-Icer. Dit werkt gemakkelijk en heel erg snel. Gebruik het voor de autospiegels, autoruiten en sloten/handgrepen zonder dat dit enige schade zal toebrengen aan de lak!

Persoonlijk vinden we het gebruik van een ijskrabber not-done! Ja, ze doen het werk zoals het hoort, maar erg goed voor de ruiten is het niet natuurlijk. Bovendien ben je sneller klaar met de De-Icer en houd je er geen kouden handen aan over.

We zien het zo vaak, ijskrabbers die overal voor worden gebruikt. Niet alleen voor het ijsvrij maken van autoruiten, maar ook voor het krabben van spiegels en deurgrepen. Met alle gevolgen van dien. Spiegels moeten dan niet alleen worden bijgesteld, maar raken ook vaak beschadigd, dit zelfde geldt voor de handgrepen. Je hebt er niets aan wanneer je schade toe brengt aan de lak of spiegel.

Waar staat Autoglanz De-Icer voor?

  • Snel en effectief ijsvrij maken van autoruiten, spiegels en sloten
  • Veilig voor lak, rubbers en andere exterieur delen
  • Vrij van ammonia en andere schadelijke stoffen

Hoe te gebruiken

  • Spray De-Icer direct op het oppervlak
  • Laat het ijs smelten terwijl je lekker warm in de auto zit

 

Polijstweb: eenvoudig online bestellen

Het ijsvrij maken van autoruiten gaat snel en eenvoudig. Bovendien leveren wij al je producten binnen enkele dagen bij jou thuis. Is de waarde van je bestelling €50 of meer? Dan is de verzending altijd gratis (in NL).

Heb je nog een vraag voor ons, of wil je advies ontvangen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of via de mail. Wij beantwoorden graag al je vragen en adviseren je over het ijsvrij maken van autoruiten


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz De-Icer Ruitenontdooier spray 500 ml
Uw waardering