Facebook Pixel
Autoglanz Piste Snow foam

Autoglanz Piste PH Neutrale Snow Foam 1 liter

Autoglanz Piste PH Neutrale Snow Foam 1 liter

Waardering:
100% of 100
Normale prijs € 14,95 Speciale prijs € 13,46 € 11,12

Snow Foam Autoglanz Piste

Of je nu al eens vaker een snow foam hebt gebruikt of wanneer dit de eerste keer gaat worden. We zin er zeker van dat je onder de indruk zult zijn van Autoglanz Piste Snow foam. Het is een solide snow foam dat, ondanks dat het pH neutraal is, ook een zeer sterke reinigingskracht heeft. Autoglanz Piste Snow foam produceert een dikke laag schuim dat zo`n 6-8 minuten op de lak blijft zitten voordat je het afspoelt. Bijna te mooi om waar te zijn. Bestel vandaag nog de snow foam dan zorgen wij voor een snelle levering.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AG-PI10

Bijzonder goede snow foam


We krijgen regelmatig de vraag “ hoe kan het dat deze snow foam zo goedkoop is in vergelijking met andere merken?’”  Dit is omdat we besloten hebben dat premium producten niet altijd duur hoeft te zijn. Dit is zo`n product waar je meer voor je geld krijgt. Het doet alles wat je van een snow foam mag verwachten.

·         Het zorgt voor een dik pak schuim

·         Schuim blijft erg lang op de lak zitten

·         Veilig te gebruiken op alle oppervlakken

·         Verzachtende werking zodat het grootste deel van het vuil verdwijnt

·         Veilig voor bestaande waxlagen

Over de Autoglanz Piste Snow foam


Autoglanz Piste is makkelijk te verdunnen. Gebruik zo`n 50 ml snowfoam op een 1 liter foam gun en dan heb je ruim voldoende voor een effectieve voorwas. Dus met zo`n 500 ml kun je 10 keer een auto voorwassen.

Een snowfoam wil je gebruiken als voorwas, dit om zoveel mogelijk vervuiling te verwijderen alvorens het daadwerkelijk wassen van de auto. Autoglanz Piste is een snow foam die dit zonder problemen kan. Heb je een keramische coating aangebracht op de lak? Dan hoef je volgens onze test (coating van 6 maanden oud) bijna de lak niet eens meer te wassen na gebruik van de Piste Snow Foam.

Hoe gebruik je Autoglanz Piste?
 

·         Vul 50 tot 100 ml in een foamgun

·         Vul de rest af met warm water

·         Draai de schuimlans tot de max

·         Verdeel het product van boven naar beneden

·         Laat het zo`n 5-8 min op de lak zitten

·         Spoel af met water

·         Daarna de standaard wasbeurt uitvoeren.

Polijstweb: snel en eenvoudig besteld


Snel en eenvoudig een snowfoam bestellen doe je bij Polijstweb. Wij zijn importeur van het merk Autoglanz. Vandaar dat je altijd alle Autoglanz producten bij ons vind. Is de waarde van je bestelling meer dan €50? Dan is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog een vraag die je ons wilt stellen, of wil je advies ontvangen over het schoonmaken van je auto? Bel ons dan gerust! Onze medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen over de Piste Snow foam.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz Piste PH Neutrale Snow Foam 1 liter
Uw waardering