Facebook Pixel

Hars Verwijderaar

Harsverwijderaar

Een harsverwijderaar is hét ideale middel voor het verwijderen van hars en boomsappen van je auto. Harsverwijderaars zijn speciale reinigers die gebruikt kunnen worden voor verschillende oppervlakten. Wil je snel van de hardnekkig vastgekleefde harststof af? Gebruik dan één van onze harsverwijderaars. Breng het met de hand aan op de autolak en gebruik een poetsdoek voor het poetsen. Bekijk ons aanbod en bestel vandaag nog één van onze verwijderaars.

Filter
Van laag naar hoog sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van laag naar hoog sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Harsverwijderaar kopen

Hardnekkig harststof kan niet met een autoshampoo verwijderd worden, daar heb je een harsverwijderaar voor nodig. Wij leveren hoogwaardige harsverwijderaars van merken als Autoglanz, AMDetails en Autobrite. Hiermee ben je verzekerd van een snelle en effectieve behandeling. Daarnaast kunnen onze reinigingsmiddelen ook als teer verwijderaars dienen. Gebruik ze voor het grondig bestrijden van hardnekkige teerspetters op je auto.

Hoe verwijder ik hars van mijn autolak?

Het verwijderen van hars van je lak gaat heel eenvoudig. Je hebt een goede harsverwijderaar en een droge poetsdoek nodig. De verwijderaar breng je met de hand aan op de autolak. Vervolgens gebruik je de poetsdoek voor het poetsen van de lak. Dit doe je totdat de harststof en boomsappen volledig zijn weggewerkt.

Wanneer gebruik ik een harsverwijderaar?

Het verwijderen van hars doe je idealiter na het wassen van je auto. Met een harsverwijderaar zorg je dan voor de ‘final touch’. Als je klaar bent kun je de auto nogmaals wassen, maar is het ook mogelijk om een beschermende autowax of sealant aan te brengen.

Eenvoudig besteld bij Polijstweb

Heb je last van hars of teerspatjes op je autolak? Bestel dan snel een eenvoudig een harsverwijderaar. Ben je misschien op zoek naar een ander type verwijderaar of andere reinigingsmiddelen? Ons volledige assortiment is online te vinden.

Heb je behoefte aan advies? Bel of mail ons dan gerust. We staan je graag te woord en helpen je aan een geschikte harsverwijderaar.