Facebook Pixel
Harley Voorvork onderpoten laten Polijsten

Harley Voorvork onderpoten laten Polijsten

Harley Voorvork onderpoten laten Polijsten

€ 40,00 € 33,06

Prijs is set prijs (dus onderpoot L+R)

  • Vakkundig Vorkpolijsten: Onze experts zijn meesters in het herstellen van de glans van Harley Davidson voorvorkpoten, waardoor je motorfiets weer als nieuw lijkt.

  • Behoud van Interne Componenten: Wij polijsten je voorvorkpoten zonder dat je de binnenpoten en olie hoeft te verwijderen, wat kosteneffectief en efficiënt is.

  • Kwaliteit en Duurzaamheid: We streven naar duurzaamheid, zodat je voorvorkpoten langer meegaan en je investering de moeite waard is.

  • Passie voor Harley Davidson: Als liefhebbers van Harley Davidson begrijpen we de waarde van je motorfiets en doen we er alles aan om de authentieke uitstraling te behouden.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
CP-HDVP

Herstel de Glans van Je Harley Davidson Voorvorkpoten door deze te laten polijsten

 

Harley Davidson motoren stralen kracht en stijl uit, maar na verloop van tijd kunnen de voorvorkpoten aangetast raken door steenslag en oxidatie. Dit kan resulteren in een verslechterde uitstraling. Gelukkig kunnen wij de voorvork voor je polijsten om je Harley Davidson weer zijn oorspronkelijke glans en glorie te geven.

Waarom Je Voorvorkpoten Polijsten?

Steenslag en oxidatie kunnen ervoor zorgen dat de laklaag van je voorvorkpoten beschadigd raakt, waardoor lelijke donkergrijze of witte plekken ontstaan. Deze esthetische problemen kunnen de algehele uitstraling van je motorfiets aantasten en de waarde ervan verminderen. Bovendien kan oxidatie diep doordringen in de voorvork, wat de prestaties en levensduur van het component kan beïnvloeden.

Onze Professionele Polijstdiensten

Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in het herstellen van de glans en duurzaamheid van Harley Davidson voorvorkpoten. Wij verwijderen deze oxidatie en laten de voorvorkpoten weer stralen als chroom. Het beste van alles is dat je binnepoten met olie kunnen blijven zitten, wat het proces efficiënt en kosteneffectief maakt.

De Voordelen van Onze Diensten:

  • Herstel van Esthetiek: We herstellen de glans en gladheid van je voorvorkpoten, waardoor je Harley Davidson er weer als nieuw uitziet.
  • Binnenpoten kunnen blijven zitten Je hoeft je geen zorgen te maken over het verwijderen van interne componenten zoals olie, waardoor de kosten laag blijven.
  • Waardebehoud: Het herstellen van de glans van je voorvorkpoten kan de waarde van je Harley Davidson behouden en zelfs verhogen.

Custom Polished: Specialist in Aluminium Polijsten

Custom Polished is al jaren de vertrouwde keuze voor restaurateurs, particulieren en bedrijven die onderdelen op een professionele manier willen laten polijsten. Met jarenlange ervaring bieden we scherpe prijzen, zodat uw aluminium onderdelen er weer als nieuw uitzien en voor een voordelige prijs.

Bij Custom Polished begrijpen we dat uw kostbare onderdelen zorgvuldig behandeld moeten worden. 

Na het polijsten geniet u van een duurzame glans. Het onderhouden van uw aluminium onderdelen wordt moeiteloos, omdat het gladde oppervlak vuilafstotend is en beter beschermd is tegen weersinvloeden.

Waarom Polijstbedrijf Custom Polished

Vaste Prijzen: Geen verrassingen, geen extra kosten voor diepe beschadigingen. (let op! We rekenen wel een meerprijs voor gestraalde of geverfde onderdelen)

Veilige Behandeling: Uw onderdelen gaan niet in een chemisch bad of hete oven.

Persoonlijke Service: Breng uw onderdelen langs in onze winkel

Ervaring: We hebben jaren ervaring in het polijsten van aluminium onderdelen

Hoogwaardig polijstwerk: Met een duurzame hoogglans

Ook Verzending Mogelijk: We bieden de optie om onderdelen naar ons op te sturen.

Korting op Poetsproducten: Bij uitbesteden polijstwerk 10% korting op poetsmiddelen

Hoe gaan we te werk:

Indien u kiest om de onderdelen door ons te laten polijsten kun u een aanvraag formulier invullen. Hier geeft u aan welke onderdelen onze kant opkomen, wat de contact gegevens zijn en of u gebruik wil maken van kortingen op polijstmiddelen. Daarnaast krijgt u ook direct alle gegevens om de zending naar ons op te sturen en kunt u aangeven of we de onderdelen ook weer retour moeten sturen.

>>AANVRAAG FORMULIER <<

Levertijden:
De levertijden kunnen varieren met name in de maanden maart tot september kunnen de levertijden enorm oplopen. In de overige maanden is de gemiddelde levertijd voor het polijstwerk zo`n 15 werkdagen. Kijk op de website van Custom Polished voor de actuele levertijd.

>>LEVERTIJD CONTROLEREN<<

Aanleveren:
Lever de te polijsten onderdelen altijd zo schoon mogelijk en vetvrij aan.  Straal de onderdelen niet! Dit kan blijvende schade veroorzaken en is enorm bepalend voor het eindresultaat! Indien de onderdelen gestraald worden aangeleverd moeten we helaas een meerprijs rekenen. Dit geldt ook voor geverfde delen. Delen die zijn gepoedercoat of geannodiseerd kunnen we helaas niet polijsten tenzij de laag door een ander bedrijf wordt verwijderd.

Onderdelen laten polijsten?

 DIRECT PRIJS AANVRAGEN

Voor meer informatie, advies of een prijsaanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen.  U bent ook van harte welkom om persoonlijk langs te komen in onze werkplaats. Meer informatie is te vinden op onze website of neem contact op via de mail of telefoonummer +31 (0)517-433660. We beantwoorden alle vragen over


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Harley Voorvork onderpoten laten Polijsten
Uw waardering

Andere producten van dit merk

Geen producten gevonden voor deze selectie.