Facebook Pixel
Achterspatbord Zundapp laten polijsten

Achterspatbord Zundapp laten polijsten

Achterspatbord Zundapp laten polijsten

€ 80,00 € 66,12
  • Hoogwaardig Polijstwerk
  • Vaste Prijzen, Geen Verrassingen
  • Persoonlijke Service en Advies
  • Snelle Prijsaanvragen via WhatsApp
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
CP-ZD.SPT1

Achterspatbord Zundapp: Herstel en Polijstservice

Bent u op zoek naar een professionele oplossing om het achterspatbord van uw Zundapp te herstellen? Bij Custom Polished bieden we hoogwaardige herstel- en polijstdiensten voor uw Zundapp onderdelen, inclusief het achterspatbord. Of u nu aluminium of RVS onderdelen heeft die dof zijn geworden of krassen vertonen, wij zorgen ervoor dat ze weer als nieuw uitzien.

Herstel van Achterspatbord Zundapp

Het achterspatbord van een Zundapp kan in de loop der tijd zijn glans verliezen. Bij Custom Polished kunnen we dit probleem oplossen door het achterspatbord grondig te polijsten, waardoor het zijn oorspronkelijke hoogglans terugkrijgt. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw aluminium of RVS onderdelen er weer als nieuw uitzien en eenvoudig te onderhouden zijn met metaalpoets.

Waarom Custom Polished?

Vaste Prijzen en Betrouwbare Service

Bij Custom Polished hanteren we vaste prijzen zonder verrassingen, zelfs niet voor diepe beschadigingen (let op: meerprijs voor gestraalde of geverfde onderdelen). We behandelen uw kostbare onderdelen met de grootste zorg en vermijden chemische baden of hete ovens.

Persoonlijke Service en Ervaring

Onze jarenlange ervaring in het polijsten van aluminium onderdelen garandeert hoogwaardig polijstwerk met een duurzame hoogglans. U kunt uw onderdelen persoonlijk langsbrengen in onze winkel, waar we u van dienst kunnen zijn met deskundig advies.

Handige Verzendingsopties en Kortingen

Als u liever uw onderdelen naar ons opstuurt, bieden we die optie ook aan. Bovendien ontvangt u bij uitbesteden van polijstwerk 10% korting op poetsmiddelen.

Hoe Werkt Het?

Indien u ervoor kiest om uw onderdelen door ons te laten polijsten, kunt u eenvoudig ons aanvraagformulier invullen. Hier geeft u aan welke onderdelen u wilt laten polijsten, verstrekt u uw contactgegevens en kiest u of u gebruik wilt maken van kortingen op polijstmiddelen. U ontvangt ook alle benodigde informatie om uw onderdelen naar ons te verzenden en kunt aangeven of u de onderdelen terug wilt ontvangen.

[>> AANVRAAGFORMULIER <<

Levertijden en Aanleveren


De levertijden variëren, vooral in de drukke maanden maart tot september, maar gemiddeld duurt het polijstwerk ongeveer 15 werkdagen. Controleer de actuele levertijd op onze website.

[>> LEVERTIJD CONTROLEREN <<

Bij het aanleveren van onderdelen is het essentieel om ze zo schoon mogelijk en vetvrij aan te leveren. Let op: straal de onderdelen niet, aangezien dit blijvende schade kan veroorzaken. Dit geldt ook voor geverfde en gepoedercoate onderdelen, tenzij de coating door een ander bedrijf is verwijderd.

Neem Contact Op met Custom Polished


Voor snelle prijsaanvragen kunt u WhatsApp gebruiken via +31 (0)625202162.

Voor meer informatie, advies of een prijsaanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen. U bent ook van harte welkom in onze werkplaats.

Meer informatie is te vinden op onze website of neem contact op via e-mail of telefoonnummer +31 (0)517-433660. Wij beantwoorden graag al uw vragen over Zundapp onderdelen en polijstdiensten.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Achterspatbord Zundapp laten polijsten
Uw waardering

Andere producten van dit merk

Geen producten gevonden voor deze selectie.