Facebook Pixel
Kleine Leleu Naaf kreidler laten polijsten 120 mm

Kleine Leleu Naaf kreidler laten polijsten 120 mm

Kleine Leleu Naaf kreidler laten polijsten 120 mm

€ 30,00 € 24,79
  • akkundig Polijsten: Onze expertise in het polijsten van Kreidler Leleu naven is ongeëvenaard, met jarenlange ervaring en deskundig vakmanschap.

  • Complete Oplossingen: Van professionele polijstmaterialen tot volledige polijstservice, wij bieden alles wat je nodig hebt voor het herstellen van de glans van je Kreidler.

  • Kwaliteitsgarantie: We streven altijd naar een hoogglansresultaat en nemen de tijd om zelfs de kleinste details te perfectioneren.

  • Gemakkelijke Toegang: Of je nu zelf aan de slag wilt of onze diensten wilt gebruiken, wij zijn je one-stop-shop voor alles wat met Kreidler naven polijsten te maken heeft.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
CP-KRN120

Kleine Kreidler Leleu naven laten polijsten bij Polijstweb.nl

Steeds vaker zie je Kreidlers volledig gerestaureerd worden: frames opnieuw gepoedercoat, tankjes opnieuw verchroomd en aluminium onderdelen opnieuw gepolijst. De kleine Leleu Kreidler naven zijn een veelvoorkomend onderdeel dat vaak gepolijst wordt. Helaas zien deze naven er vaak vervuild en geoxideerd uit, wat afbreuk doet aan het totaalbeeld. Het is tijd om ook deze naven aan te pakken en ze weer te laten stralen!

Zelf Kreidler Leleu naven polijsten of laten doen? Op onze website vind je een ruime selectie professionele polijstmaterialen voor het opknappen van Kreidler Leleu naven. Dit omvat schuurmateriaal, satineerschijven om in de binnenkant van de naaf te komen, aluminium polijstsetjes en verschillende soorten metaalpoets.

Maar wist je dat je bij ons ook terecht kunt om je kleine Leleu Kreidler naven te laten polijsten? Voorheen waren we actief als Custom Polished, een polijstbedrijf. Sinds 2005 hebben we uitgebreide ervaring in het polijsten van Kreidler naven voor zowel particuliere als zakelijke klanten uit het hele land.

Waarom je Kreidler naven door ons laten polijsten?

Wanneer je besluit om je Kreidler naven door ons te laten polijsten, volgen we dit proces:

Levertijd en Aanvraagformulier: Bekijk de actuele levertijd op onze website en download het aanvraagformulier om je gegevens en onderdelen in te vullen. Inspectie: Zodra de Kreidler naven bij ons aankomen, inspecteren we ze op beschadigingen en oxidatie, evenals eventuele verf- of lakresten. Houd er rekening mee dat er extra kosten in rekening worden gebracht als er verf op de naven zit of als ze gestraald zijn.

>>AANVRAAG FORMULIER<<

Polijstplan: We stellen een polijstplan op, inclusief slijpen, schuren en polijsten in meerdere stappen om oxidatie en beschadigingen te verwijderen.

Hoogglansresultaat: Het uiteindelijke resultaat hangt af van de staat van het onderdeel, maar we behalen  altijd  een hoogglans finish.

Voordelen van het polijsten van Kreidler Leleu naven:

  • Verbeterde algehele uitstraling van je Kreidler.
  • Eenvoudiger onderhoud van gepolijst aluminium.
  • Voorkomen van oxidatie bij juist onderhoud.
  • Verhoogde waarde van je Kreidler door polijsten.

Veelgestelde vragen over het polijsten:

Wat is de levertijd van het Polijstwerk:

De levertijd van het polijsten van de naven vind je op de website van Custom Polished. Over het algemeen zal dit zo`n 15 werkdagen zijn, maar bij drukte kan dit heel snel oplopen. Daar komt bij dat we niet het gehele jaar door polijsten. Wanneer we in het hoogseizoen zitten met de winkel (april tot september) nemen wij minder polijstwerk aan.

>>LEVERTIJD CONTROLEREN<<

Behalen jullie altijd een hoogglans resultaat?

Bij Kreidler onderdelen kunnen we gerust zeggen dat we bijna in alle gevallen tot een hoogglans resultaat komen. De legering van de naven en ankerplaten van Kreidler zijn dusdanig mooi te polijsten dat het echt bijna net als chroom lijkt.

Worden alle hoekjes meegepakt?

Wij polijsten op de traditionele manier dit houdt in dat wij met een borstel en polijstvet polijsten. Een echt ambacht dus. Het komt soms voor dat we niet altijd in iedere gaatje of naadje kunnen komen met de borstels. Vooral naven met een diepe smalle groef komen soms voor, daar kunnen we niet altijd tot het einde komen. Ook andere diepe smalle naden kan soms een uitdaging zijn.

Naven laten verdichten of traditioneel polijsten.

Ook wij hebben gekeken naar de optie op een verdicht machine aan te schaffen. Het heeft namelijk zijn voor en nadelen.

De voordelen van verdichten zijn dat je het gehele onderdeel kunt pakken. Ook de binnenkant van de naaf en alle hoekjes worden meegepakt. Dit is een groot voordeel.

Het nadeel van verdichten is dat het materiaal erg hard wordt waardoor je het wanneer het uiteindelijk dof wordt (ja ook met verdichten heb je geen eeuwige glans). Je kunt het dan niet meer oppoetsen met een metaalpoets, ook het onderhouden met een metaalpoets is niet aan te raden.

De glans wat betreft verdichten is vaak ook minder dan bij traditioneel polijsten en bij het traditioneel polijsten ben je in staat eens in de zoveel tijd de onderdelen wat bij te houden met een metaalpoets.

De prijs van het polijsten van grote en kleine naven is gelijk. Hoe zit dat?

De tijd zit voornamelijk in het slijp en polijst proces en daar betaal je ook uiteindelijk voor. Of de naaf dan groot of klein is merk je bijna in tijd niet het proces blijft hetzelfde. Daarom hebben we besloten niets extra te vragen voor het polijsten van een grote naaf en dat lijkt ons wel zo eerlijk!

One stop shop voor Kreidler Naven polijsten

DIRECT PRIJS AANVRAGEN

Of je nu zelf je naven wilt polijsten of het door ons wilt laten doen, bij Polijstweb ben je aan het juiste adres. Voor vragen over het polijsten van Kreidler Leleu naven kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)517-433660. We beantwoorden graag al je vragen.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kleine Leleu Naaf kreidler laten polijsten 120 mm
Uw waardering

Andere producten van dit merk

Geen producten gevonden voor deze selectie.