Facebook Pixel
Kleine Zundapp naaf laten polijsten 120 mm

Kleine Zundapp naaf laten polijsten 120 mm

Kleine Zundapp naaf laten polijsten 120 mm

€ 30,00 € 24,79
  • Hoogwaardig Zundapp naaf polijsten voor een stralende uitstraling.
  • Brede selectie professionele polijstmaterialen voor de doe-het-zelver beschikbaar.
  • Ervaren polijster met meer dan 15 jaar expertise in Zundapp naaf polijsten.
  • Verhoog de waarde en verminder oxidatie met ons polijstwerk.
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
CP-ZDN120

Hoogwaardig Zundapp Naven Polijsten bij Polijstweb.nl

Tegenwoordig zie je steeds vaker Zundapps die volledig gerestaureerd worden, waarbij frames opnieuw worden gepoedercoat, tankjes herverchroomd en aluminium onderdelen opnieuw worden gepolijst. Vooral de grote naven verdienen hierbij aandacht, omdat ze vaak vervuild en geoxideerd zijn, wat afbreuk doet aan het totale plaatje. Bij Polijstweb.nl bieden we de perfecte oplossing voor het grondig polijsten van Zundapp naven.

Kies Uitgebreide Polijstmogelijkheden

Op onze website vind je een breed scala aan professionele polijstmaterialen, geschikt voor zowel doe-het-zelvers als diegenen die hun Zundapp naven willen laten polijsten. We bieden schuurmaterialen, satineerschijven om in de binnenkant van de naaf te komen, aluminium polijstsetjes en een verscheidenheid aan metaalpoetsproducten. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor het professioneel laten polijsten van je Zundapp naven.

Waarom Zundapp naven laten polijsten?

  • Verbeterde algehele uitstraling van je Zundapp.
  • Eenvoudiger onderhoud dankzij gepolijst aluminium.
  • Voorkom herhaalde oxidatie met juist onderhoud.
  • Verhoog de waarde van je Zundapp.

Custom Polished: Specialist in Aluminium Polijsten

Custom Polished is al jaren de vertrouwde keuze voor restaurateurs, particulieren en bedrijven die onderdelen op een professionele manier willen laten polijsten. Met jarenlange ervaring bieden we scherpe prijzen, zodat uw aluminium onderdelen er weer als nieuw uitzien en voor een voordelige prijs.

Bij Custom Polished begrijpen we dat uw kostbare onderdelen zorgvuldig behandeld moeten worden. 

Na het polijsten geniet u van een duurzame glans. Het onderhouden van uw aluminium onderdelen wordt moeiteloos, omdat het gladde oppervlak vuilafstotend is en beter beschermd is tegen weersinvloeden.

Waarom Polijstbedrijf Custom Polished

Vaste Prijzen: Geen verrassingen, geen extra kosten voor diepe beschadigingen. (let op! We rekenen wel een meerprijs voor gestraalde of geverfde onderdelen)

Veilige Behandeling: Uw onderdelen gaan niet in een chemisch bad of hete oven.

Persoonlijke Service: Breng uw onderdelen langs in onze winkel

Ervaring: We hebben jaren ervaring in het polijsten van aluminium onderdelen

Hoogwaardig polijstwerk: Met een duurzame hoogglans

Ook Verzending Mogelijk: We bieden de optie om onderdelen naar ons op te sturen.

Korting op Poetsproducten: Bij uitbesteden polijstwerk 10% korting op poetsmiddelen

Hoe gaan we te werk:

Indien u kiest om de onderdelen door ons te laten polijsten kun u een aanvraag formulier invullen. Hier geeft u aan welke onderdelen onze kant opkomen, wat de contact gegevens zijn en of u gebruik wil maken van kortingen op polijstmiddelen. Daarnaast krijgt u ook direct alle gegevens om de zending naar ons op te sturen en kunt u aangeven of we de onderdelen ook weer retour moeten sturen.

>>AANVRAAG FORMULIER <<

Levertijden:
De levertijden kunnen varieren met name in de maanden maart tot september kunnen de levertijden enorm oplopen. In de overige maanden is de gemiddelde levertijd voor het polijstwerk zo`n 15 werkdagen. Kijk op de website van Custom Polished voor de actuele levertijd.

>>LEVERTIJD CONTROLEREN<<

Aanleveren:
Lever de te polijsten onderdelen altijd zo schoon mogelijk en vetvrij aan.  Straal de onderdelen niet! Dit kan blijvende schade veroorzaken en is enorm bepalend voor het eindresultaat! Indien de onderdelen gestraald worden aangeleverd moeten we helaas een meerprijs rekenen. Dit geldt ook voor geverfde delen. Delen die zijn gepoedercoat of geannodiseerd kunnen we helaas niet polijsten tenzij de laag door een ander bedrijf wordt verwijderd.

Onderdelen laten polijsten?

DIRECT PRIJS AANVRAGEN

Voor meer informatie, advies of een prijsaanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen. U bent ook van harte welkom om persoonlijk langs te komen in onze werkplaats. Meer informatie is te vinden op onze website of neem contact op via de mail of telefoonummer +31 (0)517-433660. We beantwoorden alle vragen over kleine zundapp naaf 120 mm laten polijsten


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kleine Zundapp naaf laten polijsten 120 mm
Uw waardering

Andere producten van dit merk

Geen producten gevonden voor deze selectie.