Facebook Pixel
Zundapp naaf groot polijsten 150 mm

Zundapp naaf groot polijsten 150 mm

Zundapp naaf groot polijsten 150 mm

€ 30,00 € 24,79
 • Professioneel Polijsten: Wij zijn gespecialiseerd in professioneel polijsten van Zundapp naven, waardoor je kunt rekenen op een hoogwaardig resultaat

 • Diverse Polijstmogelijkheden: Wij bieden zowel materialen en gereedschappen voor doe-het-zelf-polijsten als een service waarbij wij de naven voor je kunnen polijsten, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

 • Ervaren en Betrouwbaar: Met meer dan 15 jaar ervaring in het polijsten van Zundapp naven hebben wij een sterke reputatie opgebouwd en bedienen klanten uit het hele land.

 • Hoogglans Resultaten: Onze polijsttechnieken resulteren in hoogglans resultaten die vergelijkbaar zijn met chroom, waardoor je Zundapp er als nieuw uitziet.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
CP-ZDN160

Hoogwaardig Zundapp Naven Polijsten bij Polijstweb.nl

Tegenwoordig zie je steeds vaker Zundapps die volledig gerestaureerd worden, waarbij frames opnieuw worden gepoedercoat, tankjes herverchroomd en aluminium onderdelen opnieuw worden gepolijst. Vooral de grote naven verdienen hierbij aandacht, omdat ze vaak vervuild en geoxideerd zijn, wat afbreuk doet aan het totale plaatje. Bij Polijstweb.nl bieden we de perfecte oplossing voor het grondig polijsten van Zundapp naven.

Kies Uitgebreide Polijstmogelijkheden

Op onze website vind je een breed scala aan professionele polijstmaterialen, geschikt voor zowel doe-het-zelvers als diegenen die hun Zundapp naven willen laten polijsten. We bieden schuurmaterialen, satineerschijven om in de binnenkant van de naaf te komen, aluminium polijstsetjes en een verscheidenheid aan metaalpoetsproducten. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor het professioneel laten polijsten van je Zundapp naven. Of het nu gaat om een bolle zundapp naaf, een vlakke of een punt naaf. Alle naven kunnen bij ons worden gepolijst.

Onze Ervaring

Bij Polijstweb.nl bouwden we via ons polijstbedrijf Custom Polished sinds 2005 een sterke reputatie op in het polijsten van Zundapp naven voor zowel particuliere als zakelijke klanten uit heel Nederland. Onze ervaring staat garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Stappenplan voor Zundapp Naven Polijsten

Wanneer je ervoor kiest om je Zundapp naaf door ons te laten polijsten, doorloop je een eenvoudig proces:

 1. Bekijk de actuele levertijd op onze website. >> CONTROLEER LEVERTIJD<<
 2. Download en vul het aanvraagformulier in, waarin je informatie geeft over jezelf en de te polijsten onderdelen. >> AANVRAAG FORMULIER<<
 3. Stuur de Zundapp naven naar ons op of breng ze persoonlijk langs.
 4. Ons team inspecteert de naven op beschadigingen en oxidatie, en we beoordelen of er verf of lak aanwezig is. Let op, voor geverfde of gestraalde naven geldt een meerprijs.
 5. We stellen een polijstplan op, inclusief slijp- en polijstfasen om oxidatie en beschadigingen te verwijderen, gevolgd door grof, medium en hoogglans polijsten.

Voordelen van Zundapp Naven Polijsten

 • Verbeterde algehele uitstraling van je Zundapp.
 • Eenvoudiger onderhoud dankzij gepolijst aluminium.
 • Voorkom herhaalde oxidatie met juist onderhoud.
 • Verhoog de waarde van je Zundapp.

Veelgestelde Vragen over Polijsten

Wat is de Levertijd: De actuele levertijd is te vinden op onze website, maar houd rekening met mogelijke vertragingen tijdens drukke periodes, vooral in het hoogseizoen (april tot september) waar wij minder polijstwerk aanemen.

Bereiken we een Hoogglans Resultaat: Bijna altijd bereiken we een hoogglans resultaat vergelijkbaar met chroom, dankzij onze expertise in het polijsten van Zundapp onderdelen.

Volledige Toegankelijkheid: Onze traditionele polijstmethoden dekken de meeste oppervlakken, hoewel soms diepe, smalle groeven een uitdaging kunnen vormen.

Verdichten vs. Traditioneel Polijsten: We hebben overwogen om een verdichtmachine aan te schaffen, maar hebben de voorkeur gegeven aan traditioneel polijsten vanwege de voordelen van onderhoud en glansbehoud.

Gelijke Prijs: Of je nu grote of kleine naven hebt, de prijs is hetzelfde omdat het tijdsproces vergelijkbaar is.

 

Onderdelen laten polijsten?

DIRECT PRIJS AANVRAGEN

Voor meer informatie, advies of een prijsaanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen.  U bent ook van harte welkom om persoonlijk langs te komen in onze werkplaats. Meer informatie is te vinden op onze website of neem contact op via de mail of telefoonummer +31 (0)517-433660. We beantwoorden alle vragen over het polijsten van een grote zundapp naaf 160 mm


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zundapp naaf groot polijsten 150 mm
Uw waardering

Andere producten van dit merk

Geen producten gevonden voor deze selectie.