Facebook Pixel
Zijkappen/halve maantjes zundapp laten polijsten

Zijkappen/halve maantjes zundapp laten polijsten

Zijkappen/halve maantjes zundapp laten polijsten

€ 30,00 € 24,79
  • Herstel van zijkappen / maantjes zundapp: Verwijder oxidatie en vuil voor een glanzende afwerking.

  • Vaste Prijzen: Geen verrassingen, geen extra kosten voor diepe beschadigingen.

  • Veilige Behandeling: Geen chemische behandelingen of hoge temperaturen.

  • Duurzame Glans: Glad oppervlak, vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
CP-ZD.KAP2

Zijkappen/halve maantjes zundapp laten polijsten

Bij de onderdelen zoals de zijkappen van een zundapp komt het vaak voor dat deze aluminium kappen of onderdelen door oxidatie er niet erg mooi meer uit zien. Dit doet terecht afbreuk aan de gehele bromfiets.

Wij kunnen deze onderdelen polijsten zodat ze er weer uit zien als chroom. De oxidatie en krassen van de remgrepen worden geslepen en geschuurd om vervolgens te polijsten naar hoogglans. Zodoende heeft het vuil geen kans meer om te hechten en zal het onderhoud een stuk makkelijker gaan.

Custom Polished: Specialist in Aluminium Polijsten

Custom Polished is al jaren de vertrouwde keuze voor restaurateurs, particulieren en bedrijven die onderdelen op een professionele manier willen laten polijsten. Met jarenlange ervaring bieden we scherpe prijzen, zodat uw aluminium onderdelen er weer als nieuw uitzien en voor een voordelige prijs.

Bij Custom Polished begrijpen we dat uw kostbare onderdelen zorgvuldig behandeld moeten worden. 

Na het polijsten geniet u van een duurzame glans. Het onderhouden van uw aluminium onderdelen wordt moeiteloos, omdat het gladde oppervlak vuilafstotend is en beter beschermd is tegen weersinvloeden.

Waarom Polijstbedrijf Custom Polished

Vaste Prijzen: Geen verrassingen, geen extra kosten voor diepe beschadigingen. (let op! We rekenen wel een meerprijs voor gestraalde of geverfde onderdelen)

Veilige Behandeling: Uw onderdelen gaan niet in een chemisch bad of hete oven.

Persoonlijke Service: Breng uw onderdelen langs in onze winkel

Ervaring: We hebben jaren ervaring in het polijsten van aluminium onderdelen

Hoogwaardig polijstwerk: Met een duurzame hoogglans

Ook Verzending Mogelijk: We bieden de optie om onderdelen naar ons op te sturen.

Korting op Poetsproducten: Bij uitbesteden polijstwerk 10% korting op poetsmiddelen

Hoe gaan we te werk:

Indien u kiest om de onderdelen door ons te laten polijsten kun u een aanvraag formulier invullen. Hier geeft u aan welke onderdelen onze kant opkomen, wat de contact gegevens zijn en of u gebruik wil maken van kortingen op polijstmiddelen. Daarnaast krijgt u ook direct alle gegevens om de zending naar ons op te sturen en kunt u aangeven of we de onderdelen ook weer retour moeten sturen.

>>AANVRAAG FORMULIER <<

Levertijden:
De levertijden kunnen varieren met name in de maanden maart tot september kunnen de levertijden enorm oplopen. In de overige maanden is de gemiddelde levertijd voor het polijstwerk zo`n 15 werkdagen. Kijk op de website van Custom Polished voor de actuele levertijd.

>>LEVERTIJD CONTROLEREN<<

Aanleveren:
Lever de te polijsten onderdelen altijd zo schoon mogelijk en vetvrij aan.  Straal de onderdelen niet! Dit kan blijvende schade veroorzaken en is enorm bepalend voor het eindresultaat! Indien de onderdelen gestraald worden aangeleverd moeten we helaas een meerprijs rekenen. Dit geldt ook voor geverfde delen. Delen die zijn gepoedercoat of geannodiseerd kunnen we helaas niet polijsten tenzij de laag door een ander bedrijf wordt verwijderd.

Onderdelen laten polijsten?

DIRECT PRIJS AANVRAGEN

Voor meer informatie, advies of een prijsaanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen.  U bent ook van harte welkom om persoonlijk langs te komen in onze werkplaats. Meer informatie is te vinden op onze website of neem contact op via de mail of telefoonummer +31 (0)517-433660. We beantwoorden alle vragen over

 


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zijkappen/halve maantjes zundapp laten polijsten
Uw waardering

Andere producten van dit merk

Geen producten gevonden voor deze selectie.