Facebook Pixel
Grote Leleu Naaf kreidler laten polijsten 160 mm

Grote Leleu Naaf kreidler laten polijsten 160 mm

Grote Leleu Naaf kreidler laten polijsten 160 mm

€ 30,00 € 24,79
  • Professioneel Polijsten: Wij leveren hoogwaardig polijstwerk voor Kreidler Leleu naven, met een resultaat dat er als nieuw uitziet.

  • Ruime Keuze in Polijstmaterialen: Ons assortiment omvat alles wat je nodig hebt voor je polijstproject, van schuurmateriaal tot polijstsetjes.

  • 15+ Jaar Ervaring: Met meer dan 15 jaar ervaring in het polijsten van Kreidler naven, hebben we bewezen expertise en klanttevredenheid door het hele land.

  • Verbetert de Uitstraling en Waarde: Onze service verbetert de uitstraling van je Kreidler, verhoogt de waarde, en maakt het aluminium eenvoudiger te onderhouden terwijl oxidatie wordt voorkomen.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
CP-KRN160

Laat je Grote Kreidler Leleu Naven Polijsten bij Polijstweb.nl

Tegenwoordig zie je steeds vaker Kreidlers die volledig gerestaureerd worden, met frames die opnieuw worden gepoedercoat, tanks die opnieuw verchroomd worden en aluminium onderdelen die opnieuw worden gepolijst. Vooral de grote Leleu Kreidler naven worden vaak gepolijst. Helaas zien deze naven er vaak vervuild en geoxideerd uit, wat afbreuk doet aan het geheel. Het is tijd om ook de naven aan te pakken en ze te laten polijsten!

Zelf Kreidler Leleu naaf polijsten of laten doen?

Bij Polijstweb.nl zijn we gespecialiseerd in professionele polijstmaterialen. Je kunt bij ons alles vinden wat je nodig hebt voor het polijsten en opknappen van je grote Kreidler Leleu naaf, inclusief schuurmateriaal, satineerschijven voor de binnenkant van de naaf en aluminium polijstsetjes. Maar wist je dat je de grote Leleu Kreidler naven ook door ons kunt laten polijsten?

Waarom je Kreidler naaf door ons laten polijsten?

Als je besluit om je Kreidler naaf door ons te laten polijsten, volgen we deze stappen:

Bekijk eerst de actuele levertijd op onze website.  >>LEVERTIJD CONTROLEREN<<

Download en vul het aanvraagformulier in, waarop je je gegevens, de te verzenden onderdelen en je verzendvoorkeuren kunt aangeven. Je kunt hier ook verschillende soorten metaalpoets met 10% korting aanschaffen.

Stuur je Kreidler naven naar ons op, waar we ze inspecteren op beschadigingen en oxidatie. We beoordelen ook of er verf of lak op zit of dat ze gestraald zijn. Houd er rekening mee dat als er verf op zit of ze gestraald zijn, er een meerprijs in rekening wordt gebracht.

Onze Polijstmethode

We stellen een plan op dat meestal bestaat uit het slijpen en schuren van de naaf in meerdere fases om alle oxidatie en beschadigingen te verwijderen. Vervolgens gaan we over tot polijsten, ook in meerdere fases, beginnend met grof polijsten, gevolgd door medium en als laatste hoogglans polijsten. Het uiteindelijke resultaat hangt af van de staat van het onderdeel, maar we streven naar een hoogglans afwerking terwijl we voldoende aluminium behouden.

Voordelen van het Polijsten van Grote Kreidler Leleu Naven

  • Verbeterde algehele uitstraling van je Kreidler.
  • Makkelijker onderhoud van gepolijst aluminium.
  • Voorkomt oxidatie bij juist onderhoud.
  • Verhoogt de waarde van je Kreidler.

Veel Gestelde Vragen over het Polijsten

Levertijd van het Polijstwerk: De levertijd vind je op onze website en varieert, meestal ongeveer 15 werkdagen. Houd er rekening mee dat we tijdens het hoogseizoen (april tot september) minder polijstwerk aannemen.
Hoogglans Resultaat: Bij Kreidler onderdelen bereiken we bijna altijd een hoogglans resultaat.
Polijsten van Alle Hoekjes: We polijsten traditioneel met borstels en polijstvet, waardoor soms diepe smalle groeven een uitdaging kunnen zijn.
Verdichten of Traditioneel Polijsten: We hebben gekeken naar verdichten als optie, maar traditioneel polijsten heeft voordelen zoals eenvoudig onderhoud.
Prijs: De prijs voor polijsten is onafhankelijk van de grootte van de naaf, omdat het proces grotendeels gebaseerd is op slijpen en polijsten.

Kreidler naven polijsten?

       DIRECT PRIJS AANVRAGEN

Of je nu zelf wilt polijsten of het door ons wilt laten doen, bij Polijstweb.nl ben je aan het juiste adres. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)517-433660. We beantwoorden graag al je vragen over het polijsten van Kreidler Leleu naven van 160 mm groot.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Grote Leleu Naaf kreidler laten polijsten 160 mm
Uw waardering

Andere producten van dit merk

Geen producten gevonden voor deze selectie.