Facebook Pixel
Autoglanz Transparante Autowas emmer met filter

Autoglanz Transparante Autowas emmer met filter

Autoglanz Transparante Autowas emmer met filter

€ 22,95 € 18,97

Een auto of motorfiets wassen wil je natuurlijk op een zo`n veilig mogelijk manier doen. Deze transparante auto wasmmer kan daarbij helpen. De emmer is namelijk transparant zodat je makkelijk kunt zien wanneer je het water moet verversen. Daarnaast krijg je er ook nog een Grit Guard bij zodat het vuil op de bodem van de emmer blijft hangen. Veilig autowassen? Bestel vandaag nog een transparante Autowas emmer.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AG-TAES

Clear View Autowas emmer met filter

Deze emmer wordt gezien als de ultieme emmer om een auto of motor mee te wassen. Deze emmer is gemaakt van stevig 3 mm dik plastic met een versterkt bovendeel. Waardoor het misschien wel de sterkste emmer is op de markt. De autowas emmer is transparant zodat je er gemakkelijk doorheen kan kijken hoeveel vervuiling er in de emmer zit en wanneer het tijd wordt deze te verversen. De emmer heeft een inhoud van 20 liter en is passend met de meeste deksels en filters.

Auto wasemmer in alle kleuren en maten

Autowas emmers vind je overal, van alle merken in verschillende kleuren, soorten en maten. Maar wanneer je het ons zou vragen is er maar één emmer die je wilt hebben en dat is een transparante autowas emmer. Waarom? Met een transparante emmer kun je gemakkelijk in de gaten houden wanneer de emmer echt vervuild is en wanneer je deze het beste kunt vervangen.

Wanneer het water troebel wordt zie je dit door de emmer heen, waar je normaal gesproken dit pas kunt zien wanneer je de schuimlaag van een niet doorzichtige emmer aan de kant schuift. Zodoende kun je nog veiliger wassen dan met een traditionele emmer.

Veilig wassen door twee emmer systeem

Om een auto op een veilige manier te wassen is het de absolute basis om te gaan werken met een twee emmer systeem. Je gebruikt dan 1 emmer met verse autoshampoo (wash emmer) daarna gebruik je de andere emmer voor het spoelen van de washandschoen (rinse emmer). Natuurlijk beide voorzien van een Grit Guard (bij deze emmer meegeleverd). Wil je het nog veiliger doen, voeg een derde emmer toe die je alleen gebruikt voor de velgen. (wheels emmer).

Eigenschappen doorzichtige autowas emmer


De complete set bevat de volgende items:

·         20 liter inhoud

·         Gemaakt van sterkt kunststof

·         Veilig autowassen

·         Incl Grit Guard rooster (zwart)

Bestel deze voordelige Autowas emmer nu bij Polijstweb.nl


Snel en eenvoudig bestellen doe je bij Polijstweb.nl. Wij hebben alles op het gebied van autoverzorging. Wij hebben alles wat zoekt voor het schoonmaken en reinigen van jouw auto, motor of boot. Vandaar dat je altijd het type poetsproduct vindt dat je zoekt. Is de waarde van je bestelling meer dan €50? Dan is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog een vraag die je ons wilt stellen, of wil je advies ontvangen over het schoonmaken van je auto? Bel ons dan gerust! Onze medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen over De autowas emmer


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz Transparante Autowas emmer met filter
Uw waardering