Facebook Pixel
Autoglanz Bucket Organizer

Autoglanz Bucket Organizer

Autoglanz Bucket Organizer

€ 14,95 € 12,36

Autoglanz Bucket Organizer– Je kent het vast wel. Eindeloos zoeken naar de borstels die ergens onder in de emmer met schuim ligt. Even de washandschoen over de emmer laten liggen die vervolgens op de grond valt en deze niet meer kunt gebruiken. Daar is nu een oplossing voor de Bucket organizer van Autoglanz is een handig hulpstuk die dit soort taferelen tot een einde brengt. Bestel vandaag nog een Buckanizer.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
AG-BUCKO

Autoglanz Buckanizer bucket organizer

Met de bucket organizer van Autoglanz heb je een handig hulpstuk altijd bij de hand. Je kunt dit handige bakje namelijk gemakkelijk over de rand van vrijwel iedere emmer heen hangen om zo extra ruimte te creëren voor de borstels, reinigers en een washandschoen.

De Bucket Organizer is voorzien van twee gaten onder aan de bak zodat het water er gemakkelijk uit kan lopen.

Eigenschappen Buckanizer

·         Nooit meer zoeken naar borstels

·         Nooit meer het risico dat een washandschoen op de grond valt

·         Creëer extra ruimte naast de auto wasemmer

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Is dit de Buckanizer die je wilt kopen? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een Bucket Organizer aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz Bucket Organizer
Uw waardering

No Related Posts