Facebook Pixel
Autoglanz Snow Storm Foam Gun

Autoglanz Snow Storm Foam Gun

Wegens de geboorte van ons kindje ben ik tijdelijk alleen beschikbaar voor orderverwerking om de levertijden te waarborgen. Telefonisch niet bereikbaar. Ik reageer zo snel mogelijk op e-mails en whatsapp berichten

Autoglanz Snow Storm Foam Gun

€ 44,95 € 37,15

Autoglanz Foam gun Snow Storm

Wanneer je contactloos wilt voorreinigen met een snow foam ontkom je niet aan een goede foam gun. De Autoglanz Foam Gun is een foam kanon met hele toffe features. Hij wordt standaard geleverd met vervangbaar mondstuk, is gemaakt van hard HDPE kunststof, komt direct met filters en met een verzwaarde zuigslang zodat hij altijd de foam uit de lance kan halen. Daarnaast zorgt deze foam gun voor een dik pak foam ook bij lage druk machines. Bestel daarom vandaag nog snel een Foam Gun, dan leveren wij deze zo snel mogelijk bij jou thuis.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 2 beschikbaar, bestel snel!
SKU
AG-FL1

De beste Foam Gun

Wanneer je toe bent aan een foam gun is deze foamlance wellicht wel het beste dat je momenteel kunt aanschaffen. Wij zijn er namelijk zelf van overtuigd dat je hier al blij van wordt op het moment dat je de foam gun uitpakt. Wanneer je de foam lance uitpakt zie je direct al dat deze anders is dan alle ander foam guns die wij verkopen

Wat direct al opvalt is de kunststof fles zelf. Deze is namelijk conisch en heeft daarom en grotere bodem. De standaard foam guns zijn vaak recht waardoor ze makkelijk kantelen op het moment dat je ze ergens neerzet. De Autoglanz Snow Storm Foamlance heeft dit niet.

De plastic fles heeft ook een grotere opening dan de standaard foam guns. Het is daarom veel makkelijker om deze te vullen en te doseren met je favoriete snow foam. Zelfs wanneer je deze uit een 5 liter vaatje zou pompen.

Daarnaast is de fles natuurlijk voorzien van een afvul schema per 100 ml. Dit maakt het gemakkelijk doseren met een Snow Foam.

Veel aanpasmogelijkheden

Een normale foam gun kun je niet heel gemakkelijk instellen. Of je hebt de straal horizontaal of verticaal. Bij Snow Storm kun je de spuitmond gemakkelijk draaien naar je favoriete positie.

Daarnaast wordt de foam gun gemonteerd met een 1,25 mm mondstuk. Het mondstuk zorgt voor de tegendruk en helpt om de dikte van het schuim te bepalen. Het mondstuk van 1,25 mm is de perfecte afstelling voor 90% van alle standaard hogedrukreinigers. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de waterdruk, hardheid van het water ect

Het extraatje

Ook wanneer je een lage druk hogedruk reiniger hebt van minder dan 130 bar kun je gebruik maken van deze foamlance. Je krijgt er namelijk standaard een 1,1 mm spuitmond bij zodat je zelfs wanneer je bij de overige 10% van de markt zit ook een lekkere dikke foam laag kunt krijgen

En als laatst vinden we dat je foamlance een langere tijd mee moet gaan. Vaak raken filters ect verstopt en moeten deze worden vervangen. Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Er wordt standaard een extra set filters meegeleverd.

De specificaties van de Snow Storm Foam Gun

De snow storm wordt aanbevolen op de volgende reinigers

 • Max 150 bar (met meegeleverde nozzles)
 • Maximale waterdruk van 21 l/m
 • Maximale watertemperatuur van 60 graden (bij warm water gebruik)

Snow storm kan worden gebruikt op machines die hogere druk hebben, maar niet met een grotere waterstroom. Dan heb je een 1,4 mm mondstuk nodig om de impulsen makkelijker te elimineren.

Wat krijg je bij deze foam gun?

 • 1 liter fles
 • 3 filters
 • 1 mm extra mondstuk (1,25 mm is al gemonteerd

Wat moet je nog aanschaffen?

LET OP!
Losse adapter voor het type hogedruk reiniger die je gebruikt (zie onderstaande)


Dagelijks onderhoud

 • Gebruik altijd de mengverhouding die is opgegeven door de fabrikant
 • Leeg de foam gun altijd na gebruik. Spoel grondig af en laat altijd schoon water door de fles heenlopen. (zorg dat zeepresten niet ophopen)
 • Als de foam gun een langere tijd niet wordt gebruikt doe dan een full service en verwijder de filters uit de lance
 • Houd het vorstvij

Veel gestelde vragen.

Ik krijg niet hetzelfde schuim als in de video`s die ik online zie.
De dikte van de foam is afhankelijk van:

 • De gebruikte hogedruk reiniger
 • Waterdruk/waterstroom
 • Hardheid van het water

Eenvoudig foam gun bestellen

Een foam spuit bestellen kan bij ons heel eenvoudig. Wij hebben meerdere apparaten in ons assortiment en hanteren tevens een korte levertijd. Is het totaalbedrag van je bestelling €50 of meer? Dan is de verzending gratis!

Heb je nog vragen die na het lezen onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust aan onze experts door ons te bellen. Wij adviseren je graag en beantwoorden al je vragen, zodat je een geschikte foam gun in huis haalt.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz Snow Storm Foam Gun
Uw waardering