Facebook Pixel
Adapter Karcher voor Autoglanz Snow Storm Foam Gun

Adapter Karcher voor Autoglanz Snow Storm Foam Gun

Adapter Karcher voor Autoglanz Snow Storm Foam Gun

Normale prijs € 12,95 Speciale prijs € 11,66 € 9,64

Adapter foam Gun Karcher

Iedere hogedruk reiniger heeft een ander aansluiting, om deze passend te maken op je foam gun heb je hier een adapter voor nodig. Deze adapter is gemaakt voor de Autoglanz Snow Storm Foam Gun en past op de meeste Karcher hogedruk reinigers uit de K serie zoals de K3, K4, K5,K7 en ook op de AVA hogedruk reinigers. Bestel vandaag nog een passende adapter voor je foam gun, dan zorgen wij voor een snelle levering!

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
AG-AD.05

Foam gun Adapter

Iedere hogedruk reiniger heeft een ander aansluiting, om deze passend te maken op je foam gun heb je hier een adapter voor nodig. Deze adapter is gemaakt voor de Autoglanz Snow Storm Foam Gun en past op de meeste Karcher hogedruk reinigers uit de K serie zoals de K3, K4, K5,K7 en ook op de AVA hogedruk reinigers

Eenvoudig foam gun Adapter bestellen

Een foam spuit bestellen kan bij ons heel eenvoudig. Wij hebben meerdere apparaten in ons assortiment en hanteren tevens een korte levertijd. Is het totaalbedrag van je bestelling €50 of meer? Dan is de verzending gratis!

Heb je nog vragen die na het lezen onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust aan onze experts door ons te bellen. Wij adviseren je graag en beantwoorden al je vragen, zodat je een geschikte foam gun adapter in huis haalt.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Adapter Karcher voor Autoglanz Snow Storm Foam Gun
Uw waardering