Facebook Pixel
Satineerset 150 mm

Satineerset 150 mm

Satineerset 150 mm

€ 34,95 € 28,88

Satineer set 150 mm

Onze satineer set is ideaal als voorbewerking van het polijsten. In deze schuurvlies set vind je niet alleen de satineer schijven in grof, medium en fijn, maar ook de benodigde opspan doorn die je nodig heb om de schijvenin een boormachine of rechte slijper te kunnen monteren. Met de deze set bespaar je uren handmatig schuren en en word het matteren of de voorbewerking van het polijstproces een heel stuk aangenamer. Bestel deze satineerset nu online en begin direct met het voorbewerken van je onderdeel.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
LM.150.SET

Satineer set

De satineerschijven zijn gemaakt van schuurvlies met een korrel. Het asgat is gemaakt van stevig leer, Daardoor kan deze schijf doormiddel van de bijgeleverde conishe opspandoorn worden gemonteerd op een boormachine of rechte slijper. Deze satineerset bestaat uit drie schijven namelijk de Satineerschijf Grof, deze is vergelijkbaar met korrel 180. Satineerschijf Medium, deze is vergelijkbaar met korrel 280 en een satineerschijf Fijn, deze is te vergelijken met korrel 400.

Door deze stappen te volgen leg je een goede basis voor het polijsten zodat je er zeker van bent dat je een glanzend resultaat behaald.

Inhoud van de Satineer set

Deze Satineer set is nu tijdelijk extra voordelig is prijs. De losse producten hebben een waarde van € 41,80, maar is nu tijdelijk verkrijgbaar voor € 34,95 Dit krijg je meegeleverd:

  • Satineerschijf Grof 150 mm
  • Satineerschijf Medium 150 mm
  • Satineerschijf Fijn 150 mm
  • Opspandoorn voor in de boormachine of rechte slijper

Satineer set kopen

Ben je van plan om te starten met het polijsten van aluminium onderdelen? Deze startset geeft je een vliegende start. Heb je vragen over deze set en het gebruik daarvan? Neem dan contact op met ons. Stuur een mail of bel! Maar je kunt natuurlijk ook direct de satineer set kopen!


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Satineerset 150 mm
Uw waardering

No Related Posts

Andere producten van dit merk

Geen producten gevonden voor deze selectie.