Facebook Pixel
Satineerschijf Medium 150 mm

Satineerschijf Medium 150 mm

Satineerschijf Medium 150 mm

€ 11,95 € 9,88

Satineerschijf Medium

De satineerschijf is ideaal voor het verwijderen van gemiddelde oxidatie of roest op alle soorten metaal. Maar is ook erg handig als voorbewerking voor het polijsten. De medium schuurvlies korrel is te vergelijken met korrel 280. Koop deze schuurvliesschijf nu online dan kun je direct beginnen met de juiste voorbewerking voor het polijsten.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LM.1503.AMD

Satineerschijf Medium

De satineerschijf is gemaakt van een medium harde schuurvlies structuur met een medium korrel. De kern rondom de as is gemaakt van stevig leer. Daardoor kan deze schijf doormiddel van een conishe opspandoorn worden opgespannen in een boormachine, rechte slijper of flexibele as.

Deze schuuvliesschijf is ideaal voor het voorbewerken van moeilijk bereikbare plekken zoals velgranden, ribbels of andere oneffen oppervlakken. Daarnaast kan de satineerschijf gebruikt worden voor het verwijderen van verflagen,oxidatie en roest, maar ook voor het matteren en schuren van alle soorten metaal of hout.

 

Informatie:

Deze satineerschijf word naar onze eigen specificaties geproduceerd.

  • Lederen kern
  • Geschikt voor de boormachine of rechte slijper
  • Verwijderd oxidatie en roest
  • Geeft een gematteerde uitstraling
  • Medium korrel ideale basis voor het polijsten

Satineerschijf kopen?

Ben je van plan om te starten met polijsten en wil je een goede basis voor het polijsten? Of wil je gewoon aluminium, rvs of andere metalen matteren? Dan is deze schuurvlies schijf wat je nodig hebt., Heb je vragen over dit product of het gebruik daarvan? Neem gerust contact met ons op via de telefoon of mail. Maar je kunt natuurlijk ook direct deze satineerschijf kopen.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Satineerschijf Medium 150 mm
Uw waardering

Andere producten van dit merk

Geen producten gevonden voor deze selectie.