Facebook Pixel
Satineerschijf grof 150 mm

Satineerschijf grof 150 mm

Satineerschijf grof 150 mm

€ 11,95 € 9,88

Satineerschijf Grof

De satineerschijf is ideaal voor het verwijderen van zware oxidatie of roest op alle soorten metaal. Maar is ook erg handig als voorbewerking voor het polijsten. De grove schuurvlies korrel is te vergelijken met korrel 180. Koop deze schuurvliesschijf nu online dan kun je direct beginnen met de juiste voorbewerking voor het polijsten.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LM.1503.ACRS

Satineerschijf Grof

De satineerschijf is gemaakt van een grove schuurvlies structuur met een medium korrel. De kern rondom de as is gemaakt van stevig leer. Daardoor kan deze schijf doormiddel van een conishe opspandoorn worden opgespannen in een boormachine, rechte slijper of flexibele as.

Deze schuuvliesschijf is ideaal voor het voorbewerken van moeilijk bereikbare plekken zoals velgranden, ribbels of andere oneffen oppervlakken. Daarnaast kan de satineerschijf gebruikt worden voor het verwijderen van verflagen,oxidatie en roest, maar ook voor het matteren en schuren van alle soorten metaal of hout.

 

Informatie:

Deze satineerschijf word naar onze eigen specificaties geproduceerd.

  • Lederen kern
  • Geschikt voor de boormachine of rechte slijper
  • Verwijderd oxidatie en roest
  • Geeft een gematteerde uitstraling
  • Grove korrel ideale basis voor het polijsten

Satineerschijf kopen?

Ben je van plan om te starten met polijsten en wil je een goede basis voor het polijsten? Of wil je gewoon aluminium, rvs of andere metalen matteren? Dan is deze schuurvlies schijf wat je nodig hebt., Heb je vragen over dit product of het gebruik daarvan? Neem gerust contact met ons op via de telefoon


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Satineerschijf grof 150 mm
Uw waardering

Andere producten van dit merk

Geen producten gevonden voor deze selectie.