Autosol Aluminium Krachtreiniger

Het betreft een krachtig reinigingsmiddel voor het verwijderen van olie- en vetlagen, vervuilingen en aanslag van machine- en motoronderdelen en andere metalen oppervlakken van aluminium. Ideaal om te gebruiken voor polijsten of schuren van uw aluminium onderdelen Wordt ook gebruikt om overtollig polijstvet te verwijderen. Onschadelijk voor elektrische bedrading, rubber en lak.

Speciale prijs € 9,50 Regular Price € 9,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
PO01001800

Deze zuurvrije krachtreiniger wordt ingezet voor het reinigen van aluminium oppervlakken, zoals het motorblok, voor- en achtervork, velgen, bouten enzovoorts. Daarnaast dient het als voorbehandeling voor het aanbrengen van de Autosol polijstpasta en/of de Autosol beschermingsolie. Het betreft een krachtig reinigingsmiddel voor het verwijderen van olie- en vetlagen, vervuilingen en aanslag van machine- en motoronderdelen en andere metalen oppervlakken van aluminium. Is ook zeer geschikt voor koper, geanodiseerd aluminium en gelakt metaal. Onschadelijk voor elektrische bedrading, rubber en lak.

Inhoud: 500 ml

Verpakking: sprayflacon

Gebruiksaanwijzing: Spray de vervuilde oppervlakken in. Afhankelijk van de mate van vervuiling, het product 5 minuten of langer laten inwerken. Zonodig met behulp van een zachte borstel of spons het reinigingsproces ondersteunen. Daarna grondig met een doek schoonwrijven. Vervolgens de beschermingsolie en/of de polijstpasta aanbrengen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autosol Aluminium Krachtreiniger
Uw waardering

Andere producten van dit merk

 1. Waardering:
  100%
  Autosol metal polish
  € 6,95
 2. -8%
  NIEUW
  Autosol poetsmiddel voor aluminium
  Speciale prijs € 7,00 Regular Price € 7,60
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!