Autosol

AUTOSOL is een product die bijna iedere poetsfanaat wel kent. Niet zo vreemd natuurlijk. Autosol bestaat al sinds 1929 toen Otto Durst de fundering legde van het meest succesvolle merk Autosol. Hij ontwikkelde een chroompoets welke vandaag de dag nog steeds glimmende resultaten boekt. 

Autosol is ontwikkeld in Duitsland door de grootste fabrikant Dursol en wordt wereldwijd verkocht. Op het gebied van onderhoud en verzorging van metalen, staat autosol naar mening van vele tevreden klanten onbetwist op nummer 1.

Veel Autosol producten hebben internationale prijzen gewonnen en is bekroond met goud door de "Monde Selection" in Brussel, België.

De gouden medaille is de hoogste prijs van het International Institute of High Quality. Wereldwijd hebben 600 bedrijven hieraan meegedaan.

Al vele jaren staat Autosol aan de top in deze branche en wordt door vele top bedrijven gebruikt. Om de NASA maar als voorbeeld te noemen.

Autosol is uniek. Het product laat uw onderdeel niet alleen glimmen, maar beschermt ook direct tegen terugkomende oxidatie, dit tot tegenstelling van diverse andere poetsproducten die op de markt verkrijgbaar zijn.

Het product Autosol blijft zich ontwikkelen en heeft sinds kort diverse specifieke producten op de markt gebracht, zoals een metal polish speciaal voor aluminium en RVS. Dit in combinatie met een reiniging- en beschermingsolie maar op het gebied van de autoindustrie, jachten en motorfietsen heeft Autosol ook diverse nieuwe programma`s.

Kortom elke poetsfanaat moet eigenlijk wel iets van Autosol hebben liggen. Of het nu is voor in de garage of in en rondom huis Autosol heeft altijd wel een product waar u uw onderdelen mee kunt polijsten of onderhouden.

 

 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
 1. -5%
  Autosol Aluminium Krachtreiniger
  Speciale prijs € 9,50 Regular Price € 9,95
 2. -8%
  NIEUW
  Autosol poetsmiddel voor aluminium
  Speciale prijs € 7,00 Regular Price € 7,60
 3. Waardering:
  100%
  Autosol metal polish
  € 6,95
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina