Facebook Pixel
Autosol poetsmiddel voor aluminium

Autosol poetsmiddel voor aluminium

Autosol poetsmiddel voor aluminium

Normale prijs € 7,60 Speciale prijs € 7,00 € 5,79

Autosol aluminium polish voor schoonmaken en polijsten van ongecoat aluminum.
Geeft een zeer hoge glans en beschermt tegen weersinvloeden.
Deze autosol aluminium polish is vrij van slijpmiddel en ammoniak. Daardoor is het uitermate geschikt voor behandelen van zachte metalen zoals aluminium, geanodiseerd aluminium, koper, messing en dergelijke.
Nu 10x geconcentreerder. Dit product wordt onder andere gebruikt door NASA Deze autosol aluminium polish werkt hetzelfde als autosol metal polish, maar is speciaal voor aluminium.
Voor het schoonmaken van het aluminium kunt u de autosol aluminium kracht reiniger gebruiken. Wilt u nog langer genieten van de glans, gebruik dan de autosol aluminium beschermings olie.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
P01001824
Stel voordeelbundel samen
Normale prijs € 7,60 Speciale prijs € 7,00 € 5,79
+
SJP Professionele polijstbal flanel 75 mm
10%
Waardering:
100%
€ 12,95 € 10,70
+
Microvezeldoek Plush Zwart Moore 40x40 cm
10%
Waardering:
90%
€ 1,48 € 1,22
=
Bespaar € 1,45
€ 19,98

Deze polijstpasta is vrij van slijpmiddel en ammoniak. Daardoor is het uitermate geschikt voor behandelen van zachte metalen zoals aluminium, geanodiseerd aluminium, koper, messing en dergelijke. 

Geschikt voor: auto-, motor- , brommer- en hobby onderdelen. Daarnaast is het ook geschikt voor het oppoetsen van RVS railingwerk.

Inhoud: 75 ml

Verpakking: Tube

 Gebruiksaanwijzing:

Pasta dun aanbrengen met een zachte doek. Met ronddraaiende beweging polijsten tot de zwarte aanslag verschijnt (ook geschikt voor machinaal polijsten). Vervolgens polijsten met een schone doek tot hoogglans.

Voor het beste resultaat wordt het volgende aanbevolen: voorafgaand aan het polijsten, dienen de te behandelen oppervlakken gereinigd en ontvet te worden met de Autosol krachtreiniger. Voor uitzonderlijk lange bescherming volgt een nabehandeling met Autosol beschermingsolie. Nu 10x geconcentreerder. Dit product wordt onder andere.gebruikt door NASA.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autosol poetsmiddel voor aluminium
Uw waardering