Facebook Pixel
Autoglanz Ruitendoek Grijs 40x40 cm

Autoglanz Ruitendoek Grijs 40x40 cm

Autoglanz Ruitendoek Grijs 40x40 cm

€ 2,95 € 2,44

Autoglanz Ruitendoek Ruitendoek  –  Het streep loos reinigen van autoruiten is niet altijd even makkelijk. Met de ruitendoek van Autoglanz heb je daarin een zorg minder. De ruitendoek is ontwikkeld met extreem dichte vezels wat het gemakkelijker maakt om een streepvrij resultaat te krijgen. De ruitendoek is 40x40 cm en kan voor zowel de buiten als binnenramen worden gebruikt.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
AG-GCC1
  • Koop 3 voor € 2,49 € 2,06 en bespaar 16%
  • Koop 6 voor € 2,34 € 1,93 en bespaar 21%

Ruitendoek Autoglanz


Rutiendoekjes komen in verschillende soorten en maten, het enige dat echt belangrijk is, is de balans. Een ruitendoek moet een redelijk absorptie vermogen hebben maar ook weer niet te veel, en het moet natuurlijk de ruiten streeploos drogen. Glas is namelijk één van de moeilijkste onderdelen om 100% strak te krijgen. Soms lijkt het op het oog streeploos, maar kom je er achter bij tegenlicht van de zon of een tegenligger ’s avonds het net lijkt alsof de ruiten alsnog vettig zijn. Erg vermoeiend!

Deze ruitendoek is niet de meest absorberende ruitendoek ter wereld, maar heeft simpelweg de juiste balans. Laten we op voorhand alvast waarschuwen dat je met één doek niet de auto van binnen en buiten echt streeploos kunt reinigen. Daarvoor wordt de doek te vochtig waardoor uiteindelijk strepen zullen ontstaan. Deze ruitendoek is daar zeker niet de enige in het grootste gross van alle ruitendoeken hebben dit maar vermelden dit niet. Wij zijn er tenminste eerlijk over!

Deze ruitendoek is goed voor zo`n voorruit en twee zijruiten voor een complete auto écht streeploos heb je al snel drie tot vier ruitendoeken nodig. Daarin tegen zijn deze ruitendoekjes vrij goedkoop en is het helemaal niet erg om een aantal in het arsenaal te hebben. Wanneer we het hebben over het streeploos reinigen van autoruiten is het de noodzaak de doekjes zo droog mogelijk te houden om de autoruiten streeploos te reinigen.

Eigenschappen ruitendoek

·         Afmeting 40x40 cm

·         Dichte vezel voor een streeploos resultaat.

·         Zacht genaaide randen

·         Duurzaam

 

Hoe te gebruiken:

1. Spray een kleine hoeveelheid product op de autoruiten
2. Verdeel het product met de ene zijde van de doek
3. Draai de doek om of neem een schone droge doek voor het uitpoetsen

 

Onderhoud:

Was de ruitendoek alleen of met andere doeken met korte vezels. Wanneer er vezels uit andere doeken worden gemengd kan het laten strepen veroorzaken
Was op maximaal 40 graden en altijd zonder wasverzachter
Gebruik een schoonmaak middel zoals microwash voor het beste resultaat
Hang op te drogen of geef ze een ritje in de droger

FAQ

Mijn ramen hebben strepen wat doe ik verkeerd?
Zoals eerder vermeld gaan er twee dingen mis. Één, er is teveel product gebruikt. Twee daardoor is de doek te nat geworden gebruik voor het uitpoetsen een droge doek

Welke glasreiniger kan ik gebruiken?
Wil je de buitenkant afdichten, gebruik dan de Vision Ruitenreinger van Autoglanz
Wil je de ruiten alleen schoonmaken van binnen en buiten dan kun je Autoglanz Moonshine gebruiken

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Is dit de microvezeldoek die je wilt kopen? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een ruitendoek aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz Ruitendoek Grijs 40x40 cm
Uw waardering