Facebook Pixel
Autoglanz Microvezel Mini Droogdoek 40x40 cm

Autoglanz Microvezel Mini Droogdoek 40x40 cm

Autoglanz Microvezel Mini Droogdoek 40x40 cm

€ 9,95 € 8,22

Autoglanz Mini Droogdoek Microvezel – Deze kleine droogdoek heeft maar liefst een gewicht van 1200 g/m2. Het absorberend vermogen en het compacte formaat van de droogdoek maakt dat deze uitermate geschikt is voor het drogen van bijvoorbeeld een motorfiets of kleine onderdelen zoals spiegels, velgen of bumpers. Wil je deze droogdoek bestellen? Dan zorgen wij voor een vlotte levering!

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog 1 beschikbaar, bestel snel!
SKU
AG-DT-4040

Autoglanz twisted vezel droogdoek

Twisted vezels is tegenwoordig wat je nodig hebt in een droogdoek. Deze vezels staan er namelijk om bekend dat ze enorm veel water kunnen absorberen. De gedraaide vezels zorgen eigenlijk voor kleine lusjes waardoor ze meer kunnen opnemen dan een traditionele auto droogdoek

Eigenschappen Twisted Droogdoek
 

·         Afmeting: 40x40

·         Gedraaide vezels

·         Hoog absorberend vermogen

·         Pluisvrij

·         Gewicht 1200 g/m2

·         Streepvrij

 

Tip! Voor de beste werking wordt aanbevolen de droogdoek eerst te wassen voor gebruik, zodat alle productie residuen worden verwijdert. ( 30 graden)

 

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Is dit de Droogdoek die je wilt kopen? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een Droogdoek aanschaft.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz Microvezel Mini Droogdoek 40x40 cm
Uw waardering