Facebook Pixel
Autoglanz Detail Brushes ultra soft set

Autoglanz Detail Brushes ultra soft set

Autoglanz Detail Brushes ultra soft set

Normale prijs € 17,95 Speciale prijs € 16,16 € 13,36

Detailing Brush ultra soft Autoglanz

Detailing Brush kit – Deze detailing brushes zijn de zachtste borstels op de markt en zijn ontwikkeld om gevoelige oppervlakken zoals pianolak, panelen, roosters of schermen zo goed mogelijk te reinigen. Ook kunnen deze kwasten gebruik worden voor zeer gevoelige velgen. De zachte haren van deze Detailing Brushes komen in ieder hoekje. Bestel je vandaag nog deze set detailing brushes dan zorgen wij voor een snelle levering.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
AG-DB2

Waarom je deze detailing brushes wilt hebben

Wanneer je zou denken dat je zachte kwastjes alleen nodig kon hebben voor het aanbrengen van make-up dan heb je het mis. Deze detailing brushes zijn zo zacht dat ze het perfectioneren van autoverzorging naar een volgend level tillen. Waarom? Omdat er steeds meer gevoelige oppervlakken aan een auto zitten. Denk aan pianolak delen, schermen en roosters.

Detailing Brush als interieur borstels

Bij steeds meer moderne auto`s zie je veel gebieden met een hoogglans afwerking. Heel erg mooi natuurlijk maar extreem gevoelig voor krasjes. Ook op de touchscreens, schermen en displays wil je geen krassen maken wanneer je stof deeltjes gaat verwijderen.

Deze ultra soft detailing brushes helpen om stof deeltjes en andere vervuiling gemakkelijk van dit soort gevoelige oppervlakken te verwijdere

Detailing Brush als Exterieur borstels

Ook aan de buitenkant kun je deze detail brushes gebruiken. Denk aan bijvoorbeeld voor het reinigen van gevoelige velgen, logo`s gril en alle hoekjes en gaatjes. Maar ook tijdens het gebruik van Autoglanz Piste of Spritzer voor het vuil los te weken bij raamlijsten. Een voordeel is wanneer de borstels in aanraking komen met het schuim van een snowfoam, ze worden dan nog zachter!

Detail Brush met reliefstructuur voor extra grip

Deze borstels hebben een structuur zodat ze niet uit je handen glijden zodra de kwasten in aanraking komt met water. Daarnaast zit er een gaatje zodat je de brushes gemakkelijk kunt laten drogen. 

Hoogtepunten Detailing brush set
 

·         De zachtste borstels op de mark, gemaakt van zwijnhaar

·         Bevat geen krassend metaal of scherpe randen

·         Ergonomisch goed. Heeft grip en je kunt het vasthouden als een potloot

·         Gebruik voor het verwijderen van stof op roosters, schermen of lak

·         Gebruik de borstels voor het schoonmaken van logos en emblemen, raamlijsten en velgen

Inhoud: Twee stuks Detail Brushes

·         Grote borstel is 24 cm

·         Kleine borstel is 16 cm

Onderhoud:

·         Spoel ze na gebruik schoon met water

·         Knijp het water uit de borstels

·         Hang de borstels te drogen

Snel en eenvoudig bestellen

Bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. Wil je de meest zachte detail brushes voor jouw auto? Met slecht enkele kliks heb jij je bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bij een bestelling vanaf €50 is de verzending gratis (in NL).

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze gerust telefonisch of via de mail. Wij komen hier spoedig op terug en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent, voordat je een Detailing Brushes koopt.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Autoglanz Detail Brushes ultra soft set
Uw waardering